ΕΠΣ Ηπείρου: Τέλος ο Δάλλας, νέα επιτροπή διαιτησίας


Ανακοινωση Εκτελεστικής Επιτροπής 
Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνει την συγκρότηση της τριμελούς Επιτροπής Διαιτησίας της Ενώσεως.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπήττας Βασίλειος
ΑΝΑΠΛ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσουλίδης Κων/νος
ΜΕΛΟΣ: Γεωργίου Απόστολος.
Οι δύο πρώτοι θα ασχολούνται με την προώθηση - ανάπτυξη - εκπαίδευση - παρακολούθηση- αξιολόγηση και τον ορισμό Διαιτητών - Παρατηρητών της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ. Το μέλος της Επιτροπής θα ασχολείται αποκλειστικά με την Γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής.
Το όριο ηλικίας των Διαιτητών κατηγορίας Κ4 - Κ5 - Κ6 (τοπικών πρωταθλημάτων) ορίζεται στα 52 έτη.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. ευχαριστούν τον κ.Δάλλα Κων/νο απερχόμενο Μέλος της Επιτροπής για την άριστη συνεργασία και την μέχρι τώρα προσφορά του.


Ανακοίνωση Επιτροπής Διαιτησίας  
    Η Επιτροπη Διαιτησιας της ΕΠΣΗΠ καλει τους Διαιτητες και Παρατηρητες, που ειναι στα μητρωα της ΕΠΣΗΠ, στην πρωτη εκπαιδευτικη συγκεντρωση περιοδου 2018-19, στην αιθουσα του Συνδεσμου στο ενωσιακο γηπεδο, τη Δευτερα 27/8/2018 και ωρα 19.00.
    Μεχρι 31/8/2018 πρεπει ΟΛΟΙ οι διαιτητες-παρατηρητες, αξιολογημενοι και τοπικων πρωταθληματων, να προσκομισουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗΠ τα παρακατω εγγραφα:
1) αιτηση συμμετοχης διαιτητων (νεο εντυπο της ΕΠΟ)
2) δηλωση προσωπικων δεδομενων (νεο εντυπο της ΕΠΟ). Τα δυο αυτα εντυπα θα τα προμηθευτουν οι διαιτητες απο την ΕΔ/ΕΠΣΗΠ στη συγκεντρωση της Δευτερας 27/8.
3) ιατρικη βεβαιωση απο οθφαλμιατρο και καρδιολογο ή παθολογο. (στο γνωστο εντυπο της ΕΔ/ΕΠΣΗΠ ή σε απλο εντυπο του γιατρου)

4) ποινικο μητρωο προσφατο

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ:

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ


1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter: @balafas_vaios