Κυβέρνηση και Βασιλειάδης δίνουν λεφτά στις ΠΑΕ αλλά τα ερασιτεχνικά σωματεία εγκαταλείπουν το ένα μετά το άλλο – Διαβάστε για τη Γ' Εθνική και παραδείγματα από συγκεκριμένες ενώσεις

-Επίσης, ερασιτεχνικές ομάδες από διάφορες περιοχές δεν δηλώνουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, επειδή η ΕΠΟ επέβαλε χαράτσι 500 ευρώ για τη συμμετοχή τους, όμως τα κρατικά ταμεία άνοιξαν για τις ΠΑΕ
-Εδώ και χρόνια δεν δίνεται επιδότηση στις ΕΠΣ και στα ερασιτεχνικά σωματεία

O χάρτης της ΕΠΣ Ηλείας σεζόν 2018 -19 – Έρχονται «αλλαγές », σε Α1 και  Α2, ελπίζει σε άνοδο και ο Ηλειακός Β.

www.patrisnews.gr
Η οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» γενικότερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τείνει να επηρεάσει από αυτή την περίοδο και της ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας. Ήδη από αυτές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1, 3 – 4 , είναι αμφίβολο να συμμετάσχουν! Τα ίδια συμβαίνουν και στις άλλες κατηγορίες, και ιδιως στην Α2!
Αναλυτικά  ανά κατηγορία έχουμε:
Α1΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 16 ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, και οι οποίες είναι υποχρεωμένες στην ημερομηνία που θα καθορίσει η ΕΠΣΗ(10 Αυγούστου), να δηλώσουν συμμετοχή. Ήδη η Δόξα Νέας Μανολάδας ανακοίνωσε και επίσημα τη μη κάθοδό της στην Α1. Αυτό σημαίνει ότι ο Κένταυρος Μαγούλας αυτόματα ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία. Από εκεί και πέρα, το Χάβαρι βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός, το ίδιο και η Ολυμπιάδα Γουμέρου, η οποία ακόμα δεν έχει συγκροτήσει διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν κατέλθουν οι δυο αυτές ομάδες, τότε τη θέση τους παίρνουν η Δάφνη Ανδραβίδας και ο Πέλοπας Πύργου. Η Δάφνη, μόλις προχθες ανακοίνωσε τη σύσταση νέου Δ.Σ., με πρόεδρο τον Νίκο Γκουντζουρή. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό, η Δάφνη να παίζει του χρόνου στην Α1, ίσως και ο Πέλοπας, ο Κόροιβος Κατσαρού και ο Ηλειακός Βαρθολομιού, οι οποίοι έχον βγάλει διοίκηση.
 Πιο κάτω, οι 16 ομάδες της νέας Α1 Dedalos, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής!
Δόξα Νέας Μανολάδας
Ξενοφών Κρεστένων
Ενιπέας Λαντζοΐου
ΑΟ Μακρισίων
Ολυμπιακός Σαβαλίων
Προοδευτική Μανολάδας
Ολυμπιακός Ζαχάρως
Αλφειός Επιταλίου
ΑΠΟ Κουρτεσίου
ΑΟ Χαβαρίου
Ηλειακός Λεχαινών
Θύελλα Πύργου
ΑΕ Πηνείας
Αίας Γαστούνης
Ολυμπιάδα Γουμέρου
Λευκός Αστήρ Σκουροχωρίου
Α2΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χαμός όμως γίνεται όμως και στις μικρότερες κατηγορίες, και κυρίως στην Α2, με τον Κεραυνό Χειμαδιού να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Α2 ως επιλαχών, την ώρα που δεν θα κατέβει ο Εθνικός Αμπελοκάμπου(αυτό είναι σιγουρο)!  Όμως όπως προαναφέραμε θα προκύψουν κι άλλες κενές θέσεις στην  Α2!  Πράγμα που σημαίνει ίσως… δούμε στην Α2, τόσο τον ιστορικό Άφοβο Βροχίτσας, όσο και τον Ιφιτο Καλυβίων! Τια άλλες δυο δηλ. επιλαχούσες ομάδες της περσινής διαδικασίας των μπαράζ ανόδου της Β΄ κατηγορίας!
Οι  14 ομάδες που θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2!
Ατρόμητος Καβασίλων
Κένταυρος Μαγούλας
Δάφνη Ανδραβίδας
Πέλοψ Πύργου
Νέος Κόροιβος Κατσαρού
Ηλειακός Βαρθολομιού
Απόλλων Νέας Φιγαλείας
Αχιλλέας Νεοχωρίου
Πέλοψ Πελοπίου
Λέοντες Αμαλιάδας
Κεραυνός Βρίνας
Εθνικός Γερακίου
ΠΑΟ Κακοβάτου
Εθνικός Αμπελοκάμπου
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Οι  24 ομάδες της νέας περιόδου  2018 – 19!
Πηνειακός, Μυρσιναικός, Κεραυνός Χειμαδιού,  Αργοναύτης  Κατακόλου,    ΑΕΚ Πύργου, Ωλενιακός Ωλενας ,  Ατρόμητος Βαρβάσαινας, Ερμής Πλατάνου, Πρόοδος Σαλμώνης,  Διγενής Χαριάς, Άφοβος Βροχίτσας,   Φίλιππος Ανδραβίδας, Ίφιτος Καλυβίων, Αετός Κέντρου, Θύελλα Καρδαμά,            Βάρδα 2015,  Ολυμπιακός  Μυρτιάς, Αετός Αλποχωρίου, Α.Ο. Κάστρο, Άρης Λανθίου, Αναγέννηση Μακρισίων, Άρης Δήμητρας, Άρης Στρεφίου, Α.Ο. Αγ. Γεωργίου.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Γ΄ κατηγορία της σεζόν 2018 – 19 έχουν;
 Δόξα Ελαιώνα, Α.Ο. Αμπελώνας, Αίολος Πύργου, Κένταυρος Σωστίου,   Αμαλιάδα 2008,  Θρίαμβος Πύργου, Πρίγκιπες Λεχαινών , Αλφειονίδα Αλφειούσας, Απόλλων Σμίλα, Αγ. Δημήτριος  Πουρναρίου.
* Να σημειώσουμε βέβαια εδώ,  ότι δικαίωμα συμμετοχής, σε αυτή την κατηγορία έχουν και όσες ομάδες ιδρυθούν έως την ημέρα της κλήρωσης, καθώς και όποιες ομάδες επανακάμψουν από αυτές που τα τελευταία χρόνια αποσύρθηκαν… από την ενεργό δράση!  Όπως π.χ. ο Ολυμπιακός Λαμπετίου, η Ανατολή Κολιρίου και ο Ήφαιστος Βουνάργου. Που «φημολογείται» ότι επανακάπτουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

πεπ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΕΔΩ