ΕΠΣ Κυκλάδων: Λόγω διαιτησίας δεν παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα!



-«Κάποιοι άνθρωποι που αποκαλούνται διαιτητές και βοηθοί κάνοντας χατίρια με τοπικιστικό συμφέρον μας στέρησαν με τον χειρότερο τρόπο την οποία πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος».
- «Αυτό όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς γίναμε μάρτυρες ακομη μιας εχθρικής συμπεριφοράς προς την ομάδα μας καθώς χωρίς δίκης μας υπαιτιότητα το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου καθυστέρησε να ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα τα μπαραζ ανόδου να ξεκινήσουν ενώ στο νησί μας ήδη είχε ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και οι ποδοσφαιριστές μας λόγο επαγγελματικών μας υποχρεώσεων να μην μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή» .


Με ανοιχτή επιστολή της η Λάβα Εμπορείου γνωστοποιεί την απόφαση του ΔΣ να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων, την οποία και αιτιολογεί.
Στην ίδια ανακοίνωση, οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν την συμμετοχή που θα υπάρξει από τμήματα των ακαδημιών, καθώς σε αυτό το κομμάτι έχουν γίνει τεράστια βήματα, με την συμμετοχή 150 μικρών ποδοσφαιριστών.
Στόχος όλων στο Εμπορείο είναι η ανακατασκευή του γηπέδου, που και θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα.
Η ανακοίνωση:
Σε συνέχεια του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας σχετικά με την νέα ποδοσφαιρική χρονια αποφασίστηκαν τα εξής .
Πριν 4 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε μια αλλαγή σελίδας στον σύλλογο μας αναβαθμίζοντας ριζικά τον τροπο λειτουργίας του σε πρότυπα επαγγελματικής ομάδας αφήνοντας πίσω τα οποία κακός κείμενα , οργανώσαμε τις ακαδημίες μας φθάνοντας μεχρι σήμερα τα 150 παιδιά.
Η ανδρική μας ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α κατηγορία ξεπερνώντας ολα τα εμπόδια και χωρίς καν την φυσική της έδρα .
Την επόμενη χρονια η αγαπη μας για τον σύλλογο μας και η στήριξη του κόσμου μας μας ώθησε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε ενα σύνολο που θα πρωταγωνιστούσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Δυστυχώς ομως κάποιοι άνθρωποι που αποκαλούνται διαιτητές και βοηθοί κάνοντας χατίρια με τοπικιστικό συμφερόν ακομη και σήμερα τους βλέπουμε στα γήπεδα των Κυκλάδων είχαν διαφορετική άποψη στερώντας μας με τον χειρότερο τροπο την οποία πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθληματος και της συμμετοχής μας στον τελικο κυπέλλου Κυκλάδων.
Αυτό ομως δεν σταμάτησε εκεί καθως γίναμε μάρτυρες ακομη μιας εχθρικής συμπεριφοράς προς την ομάδα μας καθώς χωρίς δίκης μας υπαιτιότητα το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου καθυστέρησε να ολοκληρωθεί με αποτελεσμα τα μπαραζ ανόδου να ξεκινήσουν ενώ στο νησι μας ήδη είχε ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και οι ποδοσφαιριστες μας λόγο επαγγελματικών μας υποχρεωσεων να μην μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολη .
Ενημερωσαμε αμεσα με επιστολή μας την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την μη συμμετοχή μας στα μπαραζ ωστε μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα και αντί αυτού δεχτήκαμε μια ποινή εξόντωσης με χρηματικό ποσο και αφαίρεση 6 βαθμών απο το τρέχων πρωτάθλημα σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και να επανέρχονται ανάλογα τις ανάγκες τους χωρίς την παραμικρή επίπληξη.
Είχαμε αναφέρει αρκετές φορές οτι δεν θα επιτρέψουμε σε κανεναν να παίζει με τα όνειρα μας , τις θυσίες μας και την αγαπη μας για το ποδοσφαιρο.
Για τους λόγους αυτούς αποφασίζουμε ομόφωνα να μην συμμετέχουμε με την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα και κύπελλο Κυκλάδων παρα μόνο με τις παιδικές μας ομάδες στίς κατηγορίες Κ18 και κατω.
Δεν θα παρατήσουμε το όνειρο μας αλλα δεν επιτρέψουμε άλλο να γίνονται αδικίες σε βάρος του συλλόγου μας.
Θα δώσουμε την μάχη να φτιάξουμε και να επενδύσουμε ώστε να ανακατασκευαστεί η φυσικής μας έδρα, τοτε να είστε συγουροι οτι θα αρχίσετε να μας σέβεστε ξανα...
Εις το επανιδείν ..
Το ΔΣ

***ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
www.sportcyclades.gr