Tον… χόρτασαν χυλόπιτες

-Η Superleague δείχνει στον Βασιλειάδη ότι το ποδόσφαιρο αποφασίζει μόνο του και δεν έχει ανάγκη το κράτος.

Μαθήματα… ποδοσφαίρου δίνει η Superleague στον Βασιλειάδη. Μετά από … μαραθώνια συνεδρίαση, διάρκειας 3,5 ωρών, και αναφερόμαστε στο ΔΣ της Τετάρτης (11/07) το μήνυμα που στέλνει η διοργανώτρια στον Υφυπουργό Αθλητισμού είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αποφασίζει μόνο του για το μέλλον του και να μην υποκύπτει σε εκβιασμούς και πιέσεις και δεν έχει ανάγκη το κράτος.
Η θέση της ξεκάθαρη, όπως και η απόφασή της. Αν ο Βασιλειάδης σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες είναι υποχρεωμένος να τη δεχθεί. Όπως, έκανε πίσω και δέχθηκε την  να γίνει πρωτάθλημα 14 ομάδων την σεζόν 2019-20, όπως ήταν η πρόταση της διοργανώτριας, όμως ζήτησε δέσμευση για πρωτάθλημα 12 ομάδων την σεζόν 2020-21, αλλά το τελευταίο δεν μπορεί να συμβεί, επειδή πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί το… πείραμα των 14 ομάδων, κατά την άποψη της διοργανώτριας. Αλλωστε, δεν υπάρχει μελέτη, σύμφωνα με την οποία τόσο μεγάλη μείωση θα κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα πρωτάθλημα που θα διαρκεί λιγότερο και από τα τηλεοπτικά παιχνίδια επιβίωσης.
*Σύμφωνα με πληροφορίες, για πρωτάθλημα 14 ομάδων ο Βασιλειάδης ανέφερε ότι το συμβόλαιο με τη NOVA θα είναι ύψους 48 εκατ. ευρώ.