Στα πρόθυρα… νευρικής κρίσης το ποδόσφαιρο, στον αέρα Superleague και Football League

-Στο αδιέξοδο οδήγησαν οι αλλεπάλληλες κρατικές παρεμβάσεις υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και επιχειρηματικών
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ  

Βασιλειάδης χωρίς αρχή και τέλος… Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει σε μια πολιτική που δεν βγάζει πουθενά και δεν τον ενδιαφέρει αν εκτίθεται σε σχέση με όσα δήλωσε στο παρελθόν ή αν τον κατηγορούν ευθέως για εκβιασμό, με χαρακτηριστική τη δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ. Ο Αλέξης Κούγιας, αφού τον χαρακτήρισε «εκβιαστή» δεν έκρυψε «ότι όλα πλέον είναι ύποπτα, προφανώς κρύβονται μεγάλα συμφέροντα από πίσω, ίσως όχι του ιδίου αλλά άλλων».
Το αδιέξοδο που προέκυψε για την επιμονή του σε πρωτάθλημα 12 ομάδων από την σεζόν 2018-19, μη αποδεχόμενος την αντιπρόταση της Λίγκας για 14 ομάδες, αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση, αν λάβουμε υπόψη ότι ο νυν Υφυπουργός εκφράζει την πολιτική της, δεν την ενδιαφέρει αν βάζει ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο. Ετσι, φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει αβεβαιότητα για την έναρξη της Superleague και της Football League, με βασική αιτία τις αλλεπάλληλες κρατικές παρεμβάσεις που δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο και ο Βασιλειάδης να ποντάρει σε αυτή για να πετύχει όσα θέλει.
Πότε είχε δίκιο ο Υφυπουργός; Προχθές, μετά τη συνάντησή του με την Superleague, που δήλωσε ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι «με αυτό το πλαίσιο, το πρωτάθλημα δεν είναι βιώσιμο»; Η στις 27 Μαρτίου που αποφάσισε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, δηλώνοντας γραπτώς περί αποδοχής των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί από τη Λίγκα, «σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων».
Δεν είναι περίεργο που όλη τη σεζόν ο Υφυπουργός δεν είχε θέσει θέμα μείωσης των ομάδων και εδώ και τουλάχιστον δυο μήνες ταλαιπωρεί τις ομάδες με διάφορες… απαιτήσεις ή αν προτιμάτε με τελεσίγραφα;