Μαίνονται οι συγκρούσεις στην ΕΠΟ


Κοινό μυστικό πως δεν υπάρχει συνεργασία Γραμμένου, Βακάλη, ενώ σα να μην έφτανε ο «εμφύλιος» στο μενού είναι και… καρφώματα μέσω διαρροών στα ΜΜΕ!
«Χαμένη» στον «εμφύλιο» μεταξύ των παραγόντων που πρόσκεινται στην ΑΕΚ και αυτών που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ είναι η ΕΠΟ. Πλέον, δεν υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ της… εξυγίανσης, παρά μόνο …συντρίμμια, με την ομοσπονδία να μην μπορεί να λειτουργήσει. Και πάντα, να υπάρχει ο φόβος μην ξεφύγει η κατάσταση σε κάποιο ΔΣ, για αυτό και τα …αποφεύγουν, αφού όλες οι σοβαρές αποφάσεις λαμβάνονται από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων ή κάνουν προσυμβούλιο για να ειπωθούν όλα εκεί, χωρίς πρακτικά, βεβαίως, βεβαίως!
Η καθημερινότητα στην ομοσπονδία, πέρα από τυχόν θέματα που πρέπει να επιλυθούν αναλώνεται και σε εσωτερικές κόντρες. Αποτελεί κοινό μυστικό πως δεν υπάρχει συνεργασία του προέδρου της Ομοσπονδίας, Ευάγγελου Γραμμένου με τον αναπληρωτή του Νίκο Βακάλη και η οριστική ρήξη τους επιτεύχθηκε με αφορμή τον ορισμό του Ισπανού διαιτητή Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2.
Σα να μην έφτανε αυτό, οι μισοί παράγοντες της ΕΠΟ, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μιλάνε με τους άλλους μισούς. Η κατάσταση, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεινώθηκε μετά την κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπου επανεξελέγη το μέλος του ΔΣ, Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο οποίος ανήκει στο μπλοκ του νότου. Σα να μην έφτανε ούτε αυτό, το νέο «φρούτο» είναι οι διαρροές σε ΜΜΕ με τα οποία παράγοντες της μιας πλευράς «καρφώνουν» παράγοντες της άλλης.
Κοινώς, η ομοσπονδία βρίσκεται σε μια κατάσταση που μόνο ως ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μεγάλη κόντρα αναμένεται όταν θα συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων ή καινούριων προσλήψεων για τις Εθνικές Ομάδες Ελπίδων, Κ 19, Κ 17, δηλαδή όλων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων πλην των ανδρών, καθώς ο Σκίμπε έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Εχουν λήξει αλλά το θέμα πήγε για αργότερα…