Η απούσα ΕΠΟ κατάλαβε ότι ο Βασιλειάδης «υποβιβάζει» ή «εξαφανίζει» τη Γ’ Εθνική;


Εκτός από Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Βασιλειάδης ενεργεί και ως πρόεδρος της ΕΠΟ, με την ανοχή της ίδιας της ομοσπονδίας, δηλαδή της διοίκησης Γραμμένου, αφού παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο και προσπαθεί να επιβάλει τους όρους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Την ίδια στιγμή η ομοσπονδία «φωνάζει» ότι δεν μπορεί, αφού δεν μετέχει σε κανένα ραντεβού του Βασιλειάδη με τις διοργανώτριες αρχές (την Superleague και την Football League), αν και το πλάνο της Κυβέρνησης περιλαμβάνει και τρίτη κατηγορία, ημιεπαγγελματική, επίσης με 12 ομάδες. Το τελευταίο σημαίνει ότι ο Υφυπουργός διαλύει ή υποβιβάζει και τη Γ’ Εθνική, την οποία διοργανώνει η ΕΠΟ, των οκτώ ομίλων και των τουλάχιστον 12 ομάδων;
Τι δεν έχουν καταλάβει στην Ομοσπονδία; Ότι θα έχουν πρόβλημα με τις ενώσεις! Τι έχουν καταλάβει οι υπόλοιποι εξαιτίας αυτού; Ότι πρόκεται για άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει Γραμμένος, ενώ η διοίκηση που βρίσκεται στη δίνη του «εμφυλίου», αφού οι παράγοντες είναι χωρισμένοι σε αυτούς που πρόσκεινται στην ΑΕΚ και σε αυτούς που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ.
Τον… εμφύλιο περιέγραψε και ο Τζώρτζογλου στη ΓΣ της Παρασκευής. «Εδώ στο πάνελ υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται από εντελώς διαφορετικές μεριές. Αν φύγουν όλοι όσοι παρακολουθούν σήμερα τη διαδικασία της γενικής συνέλευσης και μένουν μόνο όσοι κάθονται στο πάνελ, θα χρειαστούμε... VAR και replay για να μετράμε πόσες θα πέσουν», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.