Συνάντηση με την ΕΠΣ Ρεθύμνου ζητάει η επιτροπή προπονητών ακαδημιών του νομού

www.parapolitikakritis.gr
Με επιστολή τους η επιτροπή προπονητών ακαδημιών Ν.Ρεθύμνου ζητάει συνάντηση με την Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου για θέματα που αφορούν την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομής.
Αναλυτικά στην επιστολή τους που απέστειλαν στα ΜΜΕ και στην Ε.Π.Σ.Ρ. αναφέρουν για τις προτάσεις που έχουν καταθέσει στις 19 Ιουνίου.
Οι προτάσεις αφορούν την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά για να γίνουν δεκτές θα πρέπει να τις υποβάλουν τουλάχιστον τέσσερα σωματεία,όπου πλέον τις κατέθεσαν ο Άρης,η Επισκοπή,ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου.
Στην επιστολή αναφέρονται τα ονόματα της επιτροπής Αθανασιάδης Β., Κωσταράκος Γ., Μπαστάκης Γ., Νικολουδάκης Β., Παπαδάκης Μ.,Σκουλούδης Ν. αλλά και του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων ο «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» Μανωλακάκης Γ.  
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει
ΘΕΜΑ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ


Μετά την υποβολή προτάσεων που είχαμε κάνει πριν από αρκετές ημέρες (19 Ιουνίου 2018) σαν Επιτροπή Προπονητών Ακαδημιών Ν. Ρεθύμνης, οι οποίες αφορούσαν την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων Υποδομών και σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου της ΕΠΣΡ αλλά και του Προέδρου Υποδομών αυτής προς εμάς που μας ζητούσε οι προτάσεις για να γίνουν δεχτές θα πρέπει να τις υποβάλουν τουλάχιστον τέσσερα σωματεία της ΕΠΣΡ(έχουν καταθέσει Α.Ο. ΑΡΗΣ, Α.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, Α.Ο.Ν ΑΣΤΕΡΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) θα θέλαμε να ορίσετε συνάντηση το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου 2018.
 Ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε για τις δικές σας ενέργειες.

Η Επιτροπή Προπονητών Ακαδημιών Ν. Ρεθύμνου
Αθανασιάδης Β., Κωσταράκος Γ., Μπαστάκης Γ., Νικολουδάκης Β., Παπαδάκης Μ.,
Σκουλούδης Ν.
  Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων ο «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ»
Μανωλακάκης Γ.


ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ




1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter: @balafas_vaios