Δεύτερη κόκκινη κάρτα στους κομμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεν θέλει όσους ρέφερι και βοηθούς έβγαλε προ ημερών εκτός πινάκων στον αντίστοιχο πίνακα των παρατηρητών της Superleague! Σα να μην έφτανε αυτό, τους κλείνει την πόρτα για το VAR, όπου θα χρησιμοποιούνται εν ενεργεία ρέφερι και όχι αυτοί που έφυγαν από τον πίνακα των διαιτητών. Αναφέρουμε το τελευταίο, επειδή στη διαιτητική πιάτσα είχε κυκλοφορήσει ότι σε κάποιους «κομμένους» από τους πίνακες είχαν τάξει θέσεις στο VAR, άσχετα αν αυτό πρόκειται να λειτουργήσει τον Ιανουάριο, σύμφωνα με κάποιες αισιόδοξες προβλέψεις.
Τι σημαίνουν αυτά; Ότι όποιοι από τους πρώην διεθνείς (Μάνταλος, Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος) ή από τους υπόλοιπους κομμένους, συγκεκριμένα ο Περέιρα έβγαλε εκτός και τους Στυλιαρά (Αιτ/νιας), Μπλάνα (Μεσσηνίας), ενώ ο Θάνος (Γρεβενών) αποχώρησε μόνος του, κατέθεσαν αίτηση για παρατηρητές, υπολογίζονται από την Football League και κάτω. 
Τα ίδια ισχύουν και για τους βοηθούς. Μάλιστα, να προσθέσουμε πως αν κάποιοι πρώην ρέφερι της Λίγκας, αναφερόμαστε στους προσφάτως κομμένους, μπουν στην Football League, το πιο πιθανό οι πρώην βοηθοί είναι να πάνε στον πίνακα των παρατηρητών της Γ’ Εθνικής!