Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για Χριστοδουλόπουλο

-Αρχικά η ΑΕΚ διέρρεε ότι έχει συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης, τελικά κατέθεσε συμβόλαιο του 2016!

Εχασε τη μπάλα η ΑΕΚ με αφορμή τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό. Και μόνο από την τακτική της, η οποία αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, καταδεικνύεται ότι επιχειρεί να μπλοκάρει μια νόμιμη μεταγραφή.
Αρχικά η ΑΕΚ διέρρεε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, δηλαδή για 2+1 χρόνια, όμως έμεινε… μετεξεταστέα. Δεν γνώριζε ότι υπάρχει «βροχή» δεδικασμένων από την FIFA, σύμφωνα με τα οποία η οψιόν αγοράς δεν ισχύει σε κανένα μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας; Ετσι… άλλαξε γραμμή σαν τα πουκάμισα…
Μετά η ΑΕΚ τάχα θίχθηκε από τις δηλώσεις Χριστοδουλόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες δέχθηκε απειλές για να παραμείνει σε αυτή και διέρρευσε ότι θα τον καταγγείλει (σ.σ. ποιος και ποιόν;). Τελικά, η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, θυμήθηκε να καταθέσει συμβόλαιο του 2016 με τη Βερόνα, με το οποίο λένε ότι είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την ιταλική ομάδα για το διάστημα 2016-18 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο, αν έμενε ένα χρόνο ακόμα, με την εκπλήρωση της οψιόν.. Όμως, είναι γνωστό, ακόμη και στον… καφετζή της νομικής, ότι όλα αυτά έπρεπε να είχαν κατατεθεί από την αρχή.
Η προσφυγή της ΑΕΚ κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και ο Χριστοδουλόπουλος θα δικαιωθεί.
Σημειώστε επίσης:
-Οπως φαίνεται από το… κυνήγι του Χριστοδουλόπουλου, ο Μελισσανίδης δεν μπορεί να «χωνέψει» ότι δέχθηκε μεγάλη ήττα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, που απέκτησε έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», την ομάδα της καρδιάς του. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ δεν έχει κανένα «νομικό πάτημα», απλά προσπαθεί να βρει! Για αυτό και στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν.
- Αν στον Ολυμπιακό δεν ήταν σίγουροι ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι ελεύθερος, δεν θα προχωρούσαν στην απόκτησή του. Αρα, πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση, εκτός αν η ΕΠΟ κάνει πάλι… εξυγίανση, καθώς έχει συνηθίσει τους φιλάθλους σε τέτοια. Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών είναι για τις 16 Ιουλίου, όμως η προσφυγή της ΑΕΚ αναμένεται να μπει αργότερα προς συζήτηση.