Ο Περέιρα τα …έσπασε, η ΕΠΟ τα… πλήρωσε!


-Το «σόου» των φάλτσων είναι μια από τις βασικές αιτίες οδήγησε στην απόφαση παραμονής της Επιτροπής Παρακολούθησης 
Ούτε ένα βήμα μπρος δεν έγινε στην ΕΠΟ με τη διοίκηση Γραμμένου, βεβαίως, βεβαίως. Εν χορδαίς και οργάνοις, αφού τα έψαλε κιόλας, ο τοποτηρητής της FIFA, Μπιορν Βασάλο ανακοίνωσε την παράταση της θητείας της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA και την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις βασικές αιτίες της διατήρησης του «ποδοσφαιρικού μνημονίου» αποτελεί το… μπάχαλο στη διαιτησία. Ολες οι ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις για το… σόου των φάλτσων, ενώ σημειώνουμε ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε περισσότερο από όλες.
Αν ο Περέιρα ως επικεφαλής δεν τα έκανε… μπάχαλο, η κατάσταση δεν θα ήταν τόσο τεταμένη και παράλληλα δεν έβγαινε τόσο κακή εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί Πορτογάλου:
1) Διαιτητής, ο Κομίνης στο Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 30ής αγωνιστικής, μπήκε και, μετά από δυο ώρες, βγήκε από το ματς,
2) Η ΑΕΚ ήθελε τον Παπαπέτρου και ο ΠΑΟΚ τον Σιδηρόπουλο για τον τελικό Κυπέλλου, το οποίο σφύριξε ξένος διαιτητής, μετά από 43 χρόνια,
3) Σε διαιτητική απόφαση οφείλεται η εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη στην Τούμπα,
4) Η FIFA ρεζιλεύτηκε διεθνώς μέσω δημοσιευμάτων ιστοσελίδων του εξωτερικού, φυσικά λόγω της διαιτησίας,
5) Ηρθαν δυο ακόμη ξένοι αρχιδιαιτητές, ενώ ο Περέιρα κατηγορήθηκε ότι λειτουργεί με συμβούλους του Τριτσώνη, Κουκουλάκη, τους οποίους η FIFA ζήτησε να διώξει!
«Δεν θα φύγουμε μέχρι να λειτουργήσει σωστά η ΕΠΟ», πρόσθεσε ο Βασάλο, όταν ανακοίνωσε την παράταση της θητείας της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA. Η διαιτησία είναι υπό την ΕΠΟ, ενώ ένας ακόμη λόγος έχει να κάνει και με τον πόλεμο μεταξύ των συμβούλων που πρόσκεινται στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.