ΕΠΣ Αχαϊας: «Εκοψε» τις δωρεάν διαιτησίες, εξετάζει μείωση στα παράβολα


-Στον αέρα η Γ’ Κατηγορία
Μείωση στα παράβολα εξετάζει η ΕΠΣΑ
www.pelop.gr

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μειωθεί η τιμή των παραβόλων συμμετοχής στα πρωταθλήματα από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει πλέον η δωρεάν διαιτησία. Αυτό είναι μία από τις σκέψεις της ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία μάλλον θα πάρει σάρκα και οστά από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Α' Κατηγορία θα πέσει από τα 290 ευρώ στα 240, στη Β' Κατηγορία από τα 240 στα 190 και στη Γ' Κατηγορία από τα 160 στα 120.
Το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας είναι στον αέρα, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή. Οπως όλα δείχνουν, η Α' Κατηγορία θα ξεκινήσει στις 22-23 Σεπτεμβρίου, η Β' στις 6-7 Οκτωβρίου και η Γ' στις 21-22 Οκτωβρίου.
Επίσης, η ΕΠΣΑ εξετάζει τη μείωση του ύψους των προστίμων για τις ομάδες που δεν έχουν διπλωματούχους προπονητές. Από τα 200 ευρώ που ήταν πέρυσι, θα πέσει αρκετά.
Οσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, περνάει η πρόταση της Νίκης και των άλλων ομάδων που είχε συζητηθεί πριν από δύο Τετάρτες στη συγκέντρωση των ομάδων.