ΕΠΣ Ηρακλείου: Συνάντηση με το ΤΕΙ Κρήτης για το ενωσιακό γήπεδο


Ανακοίνωση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣΗ (17/7/2018 19:54)
Το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης και σήμερα πραγματοποιήθηκε μία σημαντική συνάντηση για το έργο με την διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης.
Στη συνάντηση το ΤΕΙ Κρήτης εκπροσώπησε ο αντιπρύτανης κ. Θρασύβουλος Μανιός ενώ από την Περιφέρεια Κρήτης εδωσαν το παρών ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων κ. Νίκος Ξυλούρης. Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενωσιακού Γηπέδου κ. Μανόλης Μαθιουδάκης και ο πολιτικός μηχανικός και υπεύθυνος του έργου κ. Γιάννης Κωστάκης.
Στο τραπέζι τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το ενωσιακο γήπεδο και δόθηκαν κατευθύνσεις ενώ ξεπεράστηκαν και κάποια θέματα που είχαν προκύψει, προκειμένου να προχωρήσει το έργο. Ο κ. Κωστάκης εκ μέρους της ΕΠΣΗ θα είναι σε ανοιχτή γραμμή το επόμενο διάστημα με τους αρμόδιους ενώ θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, με αισιοδοξία ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο του παλιού γηπέδου του ΤΕΙ Κρήτης που θα μετατραπεί σε ένα στολίδι για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ




1) Πατήστε «μου αρέσει» στη σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

2)Το προφίλ μας στο Facebook ΕΔΩ

3) Ακολουθήστε μας στο twitter: @balafas_vaios