Ο Τριτσώνης στην UEFA; Φουκαριάρα ελληνική διαιτησία!

Αυτά που γίνονται στη διαιτησία, απλά δεν υπάρχουν. Η FIFA, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε, ζήτησε να φύγουν από τους ορισμούς οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης, οι οποίοι …υποβαθμίστηκαν, αναβαθμιζόμενοι! 
Ο πρώτος μπήκε επικεφαλής του VAR, αν και θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, όμως όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει και θα εκπαιδεύσει τους πρώην διαιτητές του ειδικού πίνακα. Ο δεύτερος τοποθετήθηκε σε θέση-εφεύρεση, δηλαδή στην Ελλάδα είναι υπεύθυνος για την τήρηση της συνθήκης διαιτησίας, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του Βασάρα και να αναλάβει την εκπαίδευση!
Σα να μην έφτανε αυτό, ο Τριτσώνης, όπως φαίνεται με τις ευλογίες του Περέιρα τοποθετήθηκε σε επιτροπή της UEFA, συγκεκριμένα ορίστηκε μέλος του Referee Convention Panel, που ελέγχει αν οι χώρες τηρούν τη συνθήκη διαιτησίας της UEFA, ένα πρόγραμμα που έχει να κάνει με την ανάδειξη και εκπαίδευση διαιτητών. Από πλευράς ΕΠΟ, ο Τριτσώνης είναι το νέο πρόσωπο στις επιτροπές της UEFA, αντί της Ντέπυς Κοξένογλου, συζύγου του Κύρου Βασάρα.
Για να σχολιάσουμε, ειδικά την περίπτωση Τριτσώνη, χωρίς η κρίση μας να έχει σχέση με τα πρόσωπα που αντικαθιστά (σ.σ. αν θέλουν ας κάνουν δηλώσεις), το θράσος ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Παράλληλα, όπως φαίνεται το δίδυμο, δηλαδή και ο Κουκουλάκης, εξακολουθεί να είναι σύμβουλοι του Περέιρα.
Ερώτημα: Δεν έβαλαν μυαλό μετά την καταστροφή της ελληνικής διαιτησίας;
Επίλογος: Αν UEFA θεωρεί ικανό παράγοντα τον Τριτσώνη ας τον κρατήσει για πολλά χρόνια (και με την ευκαιρία καλή επιτυχία στο νέο του πόστο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία), όμως στην Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς. Η κοινή θητεία του με τον Κουκουλάκη στους ορισμούς της σεζόν 2016-17 αποτέλεσαν την αιτία της έλευσης ξένου αρχιδιαιτητή και όλοι μαζί (Περέιρα, Τριτσώνης, Κουκουλάκης) απαξίωσαν τους Ελληνες ρέφερι…