Εδώ το πλάνο, εκεί το πλάνο που είναι το… αεροπλάνο;

Ακόμη και παράγοντες που συνομίλησαν με τον Βασιλειάδη δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για το πλάνο αναδιάρθρωσης και μια εξήγηση είναι ότι όλα έγιναν στο πόδι, άλλωστε δεν υπάρχει σε μορφή εγγράφου. 
-Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβόνη «κανείς δεν γνωρίζει πως θα γίνει η αναδιάρθρωση». Πιθανόν ο Βασιλειάδης απλά να θέλει να κάνει κάτι, καθώς ο Αγρινιώτης παράγοντας που τον είδε μαζί με τον Σπανό του Ατρομήτου, πρόσθεσε ότι ο Υφυπουργός «είναι ανοικτός να συζητήσει όποια άλλη πρόταση πέσει στο τραπέζι»!
-«Ποιο είναι το σχέδιο; Δεν το ξέρει κανείς. Γνωρίζετε τι προβλέπει; Για ποια αναδιάρθρωση μιλάμε τότε; Κάποιοι έβαλαν σε μια διαδικασία συνεχούς», δήλωσε από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φωτογράφισε ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται κορυφαίος παράγοντας που τώρα έχει υπαλληλική σχέση με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος το προχώρησε ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας: «Τι νταραβέρι έχει να γίνει, τι μαύρο χρήμα θα διακινηθεί κάτω από το τραπέζι. Πόσα θα κονομήσουν οι παράνομοι μπουκ. Μου κάνει εντύπωση  πώς ένας έντιμος υπουργός μιας αριστερής κυβέρνησης θα δεχθεί να μπει το όνομά του σε αυτή τη διαδικασία».
Φοβερά πράγματα…
Το πλάνο με πρωτάθλημα δυο ομίλων έχει να εφαρμοστεί στην Ελλάδα από τη δεκαετία 1950, ενώ ανάλογα με τα συμφέροντα των παραρτημάτων του μπλοκ του βορρά, αλλάζει και ο αριθμός των ομάδων ανά όμιλο (10, 12, 14, 16)!!! Ο δεν Υφυπουργός το στηρίζει τόσο πολύ που από τη ΓΓΑ διέρρευσε ότι υπάρχει και δεύτερο πλάνο με 16 ομάδες και αν πάμε οριστικά σε πρωτάθλημα 12 ομάδων, τότε τη σεζόν 2018-19 θα έχουμε υποβιβασμό έξι ομάδων και προβιβασμό δυο.