Μαρινάκης: «H κορύφωση μιας μυθικής χρονιάς για τον Σύλλογο»

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού γράφτηκε στη Γένοβα. Η ομάδα πόλο των «ερυθρολεύκων» πέτυχε έναν σπουδαίο θρίαμβο και στέφτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πόλο. Ο Ολυμπιακός έδειξε το μεγαλείο του και στην πισίνα και κατέλαβε την κορυφή της Ευρώπης, νικώντας 9-7 την πανίσχυρη Προ Ρέκο μέσα στην Ιταλία, μέσα στο σπίτι της.
«Είναι η κορύφωση μιας μυθικής χρονιάς για τον Σύλλογο με τέσσερις ομάδες του να παίζουν σε Ευρωπαϊκούς Τελικούς, κάτι που δεν κατάφερε κανείς άλλος ευρωπαϊκός Σύλλογος. Και με δυο Ευρωπαϊκά τρόπαια!», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον ανεπανάληπτο θρίαμβο.
Αναλυτικά η δήλωση του ηγέτη του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από την ομάδα πόλο:

«Η θρυλική κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, στον Τελικό του Champions League στο Πόλο είναι η κορύφωση μιας μυθικής χρονιάς για τον Σύλλογο με τέσσερις ομάδες του να παίζουν σε Ευρωπαϊκούς Τελικούς, κάτι που δεν κατάφερε κανείς άλλος ευρωπαϊκός Σύλλογος. Και με δυο Ευρωπαϊκά τρόπαια!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους γιατί αποδείξατε ότι με αγάπη και σκληρή δουλειά η Ελλάδα μεγαλουργεί!
Ευχαριστούμε τον Θεό που μας δίνει τη χαρά να ζούμε την ομάδα μας να θριαμβεύει σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε όλα τα σπορ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»