Ο Μαλτέζος που έσταξε μέλι για Περέιρα, Δέδε, Τριτσώνη, Κουκουλάκη – Τώρα …στάει;


Μεγάλες ευθύνες για τον Δέδε και τη διαιτησία
 

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε αρκετές δημόσιες καταγγελίες εναντίον του νυν Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε και κατά των Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις αποτελεί η επιστολή που εστάλη στη FIFA την 1η Φεβρουαρίου.
Ο τοποτηρητής της FIFA, Μπιορν Βασάλο έχει μεγάλη ευθύνη για το ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρίσκονται στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι φίλος με τον Αλέξη Δέδε και, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αυτός τον επέβαλε ως Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ, ενώ από το Πάρκο Γουδί διέρρευσε επίσης ότι ο Μαλτέζος κάνει και προσπάθεια για να παραμείνει στην ομοσπονδία ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ, παρότι με την τοποθέτηση υπερσυμβούλου δεν θα έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες. Σημειώστε ότι η τοποθέτηση υπερσυμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες δείχνει και το μέγεθος της αποτυχίας του κ. Δέδε.
Ο Βασάλο είναι αυτός που στην επίσημη παρουσίαση, συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου 2017, καθόταν δίπλα στον Περέιρα, ενώ ταυτόχρονα με δηλώσεις του στήριξε και δημόσια τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, παρότι αποτέλεσαν την αιτία έλευσης του Πορτογάλου, αν και το δίδυμο την σεζόν 2016-17 διέλυσε τα πάντα στη διαιτησία.
Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης διέλυσαν τα πάντα στη διαιτησία με τους ορισμούς που έκαναν και κατά σύμπτωση οι πίνακες (υποτίθεται) του Περέιρα είχαν… άρωμα Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Πιο συγκεκριμένα, φαγώθηκαν διαιτητές, τους οποίους κατά σύμπτωση δεν όριζαν αυτοί και κατά σύμπτωση είχαν στοχοποιηθεί από τον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, χωρίς όμως να έχουν κάνει κάτι. Η μάλλον το μόνο που έκαναν ήταν ότι ήθελαν να μείνουν ανεξάρτητοι, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι δεν ήταν αρεστοί σε συγκεκριμένες ομάδες.

Αυτά έλεγε ο Βασάλο στις 8 Αυγούστου 2017
Αν κάποιος διαβάσει τις δηλώσεις του Βασάλο στις 8 Αυγούστου 2017 κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον τοποτηρητή της FIFA ως …εγγυητή τόσο του Περέιρα, όσο και των Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Πέρα από αυτό προεξόφλησε, αν προτιμάτε εγγυήθηκε, ότι την σεζόν που μας πέρασε, και είδαμε το 100-0 κατά του Ολυμπιακού και το 100-0 υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, η διαιτησία θα πήγαινε καλά! Όμως, ήρθε δεύτερος ξένος αρχιδιαιτητής και αναμένεται τρίτος, ξένος διαιτητής σφύριξε τον τελικό Κυπέλλου, ενώ κορυφαίο όλων είναι το σκάνδαλο με τον Κομίνη που μπήκε και βγήκε στους ορισμούς, χώρια που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μάλωναν για τον διαιτητή του τελικού!
Διαβάστε τι έλεγε ο Βασάλο στις 8 Αυγούστου 2017:
-«Μια από τις αποφάσεις ήταν ο ορισμός του κ Περέιρα, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών. Μια από τις αλλαγές του καταστατικού ήταν ότι πλέον τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ δεν μπορούν να είναι μέλη της διαιτησίας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο πρέπει να σταματήσει η πίεση προς την επιτροπή διαιτησίας είναι ο μόνος τρόπος. Η νέα ομάδα θα εξασφαλίσει ότι θα υπάρχει επαγγελματισμός και θα είναι έτοιμοι ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Θα πρέπει να αφήσουμε τους διαιτητές να είναι ελεύθεροι να παίξουν να λειτουργούν σε καλό περιβάλλον και όχι σε περιβάλλον με παράλογους ισχυρισμούς. Έχουμε πλήρη πίστη στη νέα ΚΕΔ. Έχουμε πίστη στον άνθρωπο που θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των διαιτητών. Ο νέος κανονισμός διαιτησίας είναι ευέλικτος».
-«Αισθανόμαστε ότι οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης δουλεύουν υπό πίεση. Θέλουμε να κρατήσουμε τα καλά και να διορθώσουμε τα άσχημα. Η φιλοσοφία είναι να υπάρχει επέκταση της επιτροπής. Εμείς θέλαμε να έρθει εδώ ο κύριος Περέιρα για να δει, να αναλύσει και στο τέλος να επιλύσει τα προβλήματα. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ. Όλοι θέλουν αποτελέσματα και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο κ Περέιρα έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα διαιτησίας, είναι ακέραιος και σωστός και έχει σαφείς στόχους στο μυαλό του. Ξέρει ποιες πόρτες πρέπει να ανοίξει και ποιες να κλείσει. Έχω ακούσει πολλές θεωρίες συνομωσίας στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν είναι επινοήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα γίνεται κατάργηση της εξουσίας των αποφάσεων».
Είναι δυνατόν ο Βασάλο να παραμένει τοποτηρητής της FIFA;