Αφήγημα της… πλάκας

 -Οι γελοιότητες του κατεστημένου για να διατηρηθούν τα παράκεντρα του ποδοσφαίρου και τα «φαντάσματα» του παρελθόντος


Τις τελευταίες ημέρες από το σύστημα, που άλωσε και κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματιών και πάντα με τη στήριξη της κυβέρνησης, για να βλέπουμε το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ταυτόχρονα, σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στη διαιτησία, τον ανελέητο πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, κυκλοφορεί ένα αφήγημα που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει. Ταυτόχρονα, δείχνει όχι μόνο την κατάντια τους αλλά και ότι δεν θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το νέο αφήγημα είναι ότι τάχα η FIFA (με τον υπερσύμβουλο και τον τρίτο αρχιδιαιτητή) κάνει αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός.
Πρόκειται για αφήγημα-αίσχος. Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με γελοιότητες του κατεστημένου που διέλυσε τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεφτίλισε διεθνώς την FIFA, αφού τα «όργια» με τη διαιτησία, την ατιμωρησία, τις πολλές σκιές, μέχρι και η εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, όλα αυτά και άλλα πολλά έγιναν …viral σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Στόχος των γνωστών-άγνωστων σκοτεινών δυνάμεων είναι να μην διαλυθεί η ΕΠΟ από τον πόλεμο μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ώστε υα παράκεντρα και τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, που δρουν με την ανοχή και της κυβέρνησης και χωρίς αυτή δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα, να συνεχίσουν το «πάρτι οργίων», επαναλαμβάνουμε όχι μόνο στη διαιτησία. Αλλωστε, η ισονομία τους ήταν μόνο στα λόγια, με κορυφαίο παράδειγμα η τελευταία απόφαση για τον τελικό Κυπέλλου, όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν μόνο με πρόστιμο και αντί να τους επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών.
Είναι πολλά τα παραδείγματα που καταρρίπτουν το αφήγημα-αίσχος. Τους πήραν χαμπάρι αυτούς που πολεμούν τον Ολυμπιακό για το… καλό των ΑΕΚ και των ΠΑΟΚ, φυσικά για το δικό τους… καλό.