Ανίκανος να διοικήσει ο Γραμμένος, εικόνα διάλυσης η ΕΠΟ

-Στο απροχώρητο βρίσκεται η κατάσταση στο Πάρκο Γουδί


Κάθε μέρα που περνά η ομοσπονδία πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος δείχνει ανίκανος να διοικήσει αλλά και να ελέγξει το ΔΣ της ομοσπονδίας που βρίσκεται στη δίνη του εμφυλίου πολέμου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η ΕΠΟ έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο «κίτρινο» και στο «ασπρόμαυρο» μπλοκ.
Οι αντιπαραθέσεις «βγαίνουν» μέχρι και στα παρασυμβούλια, με συνέπεια ο Γραμμένος στο τελευταίο ΔΣ της ομοσπονδίας να μην φέρει προς συζήτηση την επιστολή της Σαμούρα, δεδομένου ότι το «κίτρινο» μπλοκ αντιδρά στην έλευση του υπερσυμβούλου και του τρίτου ξένου αρχιδιαιτητή και η… αφωνία προκάλεσε μέχρι και την έκπληξη του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ. Όμως, δεν γίνεται να μην περάσουν αυτά που ζητεί η Γενική Γραμματέας της FIFA, παρότι οι τοποτηρητές των FIFA, UEFA, Βασάλο και Λάκοβιτς, αντίστοιχα, δεν… μπήκαν στο κόπο να εξηγήσουν κάποια πράγματα στους διαφωνούντες, αρκούμενοι σε ανούσιες συναντήσεις με τους Γραμμένο και Βασιλειάδη.
Τους ενημέρωσε κανείς για το πρόβλημα που υπάρχει; Όμως, τι τοποτηρητές είναι αν δεν ξέρουν τι γίνεται στο Πάρκο Γουδί;
Υπάρχουν φόβοι, επειδή στην ΕΠΟ γίνονται μέχρι και χωριστές συσκέψεις μεταξύ των δυο μπλοκ, ότι αυτές οι διαφωνίες θα εκφραστούν και στη ΓΣ της ομοσπονδίας στις 29 Ιουνίου, ή ακόμη νωρίτερα στο ΔΣ που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου.
Με βάση όλα τα παραπάνω, επιστρέφει και το σενάριο για νέα διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ, ειδικά αν η κατάσταση συνεχίσει από το κακό στο χειρότερο.
Με ποιά ΕΠΟ θα περάσουν οι αλλαγές που θέλει η FIFA; Με μια ομοσπονδία που οι μισοί κοιτάνε να μην θιχτούν τα συμφέροντα της μιας ομάδας (ΑΕΚ) και οι μισοί της άλλης (ΠΑΟΚ);
Με ποια ΕΠΟ θα περάσουν οι αλλαγές που θέλει η FIFA; Όταν ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Αλέξης Δέδες κρίθηκε αποτυχημένος από την ίδια την Παγκόσμια Ομοσπονδία, με απόδειξη την τοποθέτηση υπερσυμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες, όμως στο Πάρκο Γουδί παραμένει ο κ. Δέδες, ο οποίος μετακόμισε στην ομοσπονδία λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από διευθύνων συμβούλος της ΑΕΚ;