ΕΠΣ Αιτ/νιας: Σωματεία απέσυραν την στήριξή τους στον Παπαχρήστο και έπεται συνέχεια


Τη Δευτέρα 11/06 γίνονται εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης της ΕΠΣ Αιτ/νιας και τα αντίπαλα ψηφοδέλτια είναι δυο, του απερχόμενου προέδρου Τάκη Παπαχρήστου και του πρώην γενικού γραμματέα Γιώργου Λαγούδη, αντίστοιχα. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, στα δημοσιεύματα από το www.sportait.gr,  το θερμόμετρο ήδη έχει ανέβει και υπάρχουν σωματεία, τα οποία αποσύρουν την στήριξή τους στον Παπαχρήστο, “αδειάζοντας” ουσιαστικά όσους αυθαίρετα την συμπεριέλαβαν σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Έρχονται κι άλλες ανατροπές...

Η ημέρα των εκλογών της ΕΠΣΝΑ πλησιάζει και παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πώς ανατρέπονται ορισμένα δεδομένα. Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε προϊδεάσει για πληροφορίες που έλεγαν πως σωματεία τα οποία φέρονται να υποστηρίζουν δημόσια τον Συνδυασμό Παπαχρήστου, διαχωρίζουν την θέση τους από κάτι τέτοιο και κοντρα σε δημοσιεύματα πρόκειται να στηρίξουν και να ψηφίσουν τον Συνδυασμό Λαγούδη. Ήδη, μετά τις εξελίξεις με τον Απόλλωνα Θέρμου,  υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία για άλλη μια  ομάδα που θα τοποθετηθεί δημόσια υπέρ του Λαγούδη “αδειάζοντας” ουσιαστικά όσους αυθαίρετα την συμπεριέλαβαν σε ανακοίνωση που δεν εξέφραζε τους διοικούντες της...
Εντούτοις πριν συμβεί δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο...


Ολική ανατροπή με... απορίες


Το πρωί της Δευτέρας σας ενημερώναμε πως ο Απόλλων Θέρμου ακύρωνε την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε κι ανέφερε ότι ο σύλλογος θα στηρίξει τον Συνδυασμό του Τάκη Παπαχρήστου προτείνοντας για υποψήφιο τον Βασίλη Νικολέτα. Ήταν προφανές ότι εκείνη η ανακοίνωση δεν αντιπροσώπευε τον σύλλογο και χθες το βράδυ- όπως είχαμε ενημερώσει – εκδόθηκε άλλη ανακοίνωση σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, με πλήρη στήριξη στον Γιώργο Λαγούδη!!! Η απορία που δημιουργείται είναι από ποιους συντάχθηκε εκείνη η πρώτη ανακοίνωση και κάτω από ποιες συνθήκες; Έχει, δε, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το ερώτημα, διότι κι άλλες ομάδες συμμετέχουν σε παρόμοιες ανακοινώσεις και δημιουργούνται εντυπώσεις.


Η έγκυρη ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ 1957 συνελθόν σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 5 Ιουνίου 2018 και αφού έλαβε υπ’ όψιν όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις γύρω απ΄ τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους στην ΕΠΣ Ατωλ/νίας τα τελευταία χρόνια , αλλά πιστεύει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο Δ.Σ. της ένωσης και γι’ αυτό αποσύρει την πρόταση υποψηφιότητας με την παράταξη του προέδρου, του Βασίλη Νικολέτα και κατά συνέπεια την υποστήριξη της παράταξης.
2. Στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και της παράταξης του της Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ στις 11-6-2018, έτσι ώστε να υπάρξει μια ώθηση για κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό της Αιτωλοακαρνανίας.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας

Παπαθανασόπουλος Ιωάννης                        Κόκκοτος Δημήτριος


*Σε αυτά προσθέτουμε και το εξής:


Ρήγμα στη Ναύπακτο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου
Αποφάσισα έπειτα από την πολυετή παραγοντική παρουσία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου να λάβω μέρος στις επερχόμενες εκλογές της Ε.Π.Σ. Αιτ/νιας με το ψηφοδέλτιο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΟΥΔΗ.
Θεωρώ ότι αφενός η υποψηφιότητα του κυρίου ΛΑΓΟΥΔΗ συνάδει με τις απόψεις και τα πιστεύω μου περί ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αφετέρου ότι η ανάδειξη του, στη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ θα δώσει νέα ώθηση στο ποδόσφαιρο του νομού που τα τελευταία χρόνια κατά την άποψη μου δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του.
Ζητώ την στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων διότι πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή την νέα προσπάθεια με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον ερασιτέχνη παράγοντα και τα σωματεία γενικότερα.
Και επειδή μετά από χρόνια το ποδόσφαιρο της Ναυπάκτου θα έχει εκπρόσωπο στη διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ζητώ τη στήριξη όλων των ομάδων της Ναυπάκτου. Θεωρώ δε δεδομένη τη στήριξη του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ- της αγαπημένης μου ομάδας – που υπηρέτησα πολλά χρόνια με προσωπικό κόστος ακόμα και από αυτή τη θέση του Προέδρου.
Με εκτίμηση
Νίκος Σταϊκος
Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ