O Γραμμένος πιέζει να μείνει ο Περέιρα, ο οποίος θέλει να μείνουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης


Αποτελεί κοινό μυστικό πως αναμένεται η FIFA να στείλει και τρίτο ξένο αρχιδιαιτητή. Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής θα είναι είτε μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είτε της UEFA, άρα δεν θα είναι τρίτος αλλά πρώτος. Είναι λογικό να μπει πάνω από τον Περέιρα, εφόσον καταφέρει να μείνει! Σύμφωνα με πληροφορίες, σύμμαχος του Πορτογάλου όχι μόνο για να σταματήσει να τρίζει η καρέκλα του αλλά και να συνεχίσει ως επικεφαλής της ΚΕΔ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος πιέζει για αυτό το σκοπό τους αξιωματούχους της FIFA.

Με άλλα λόγια ο Γραμμένος εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Περέιρα και επιθυμεί να παραμείνει επικεφαλής, όπερ σημαίνει ότι θα παραμείνουν και οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, τους οποίους εμπιστεύεται ο Πορτογάλος! Το τι θα συμβεί θα φανεί από το πρόσωπο που θα επιλέξει η FIFA ως τρίτο αρχιδιαιτητή.
Αν είναι στην Επιτροπή Διαιτησίας, είτε της FIFA, είτε της UEFA, τότε ο Περέιρα, είτε θα φύγει, είτε θα μείνει για να αναλάβει το… τετραετές πλάνο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας, λες και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υποδομές, λες και δεν είναι αυτός που κατάργησε τους πίνακες ταλέντων που βασίζονταν σε συγκεκριμένο πρόγραμμα!
Η στήριξη Γραμμένου στον Περέιρα είναι φυσιολογική. Από τις 17 Δεκεμβρίου 2017, ο νυν επικεφαλής τον είχε κατονομάσει ως συνεργάτη του, όπως και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε. Ειδικά με τον τελευταίο δικαίωσε και τις καταγγελίες του Ολυμπιακού αλλά και του Σάββα Θεοδωρίδη. Τα αναφέρουμε επειδή η συγκεκριμένη παράγραφος, για Γραμμένο και Δέδε, της επιστολής του Περέιρα προς τις ΕΠΣ είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση.
 

Σχόλια