Παρωδία με ΕΠΟ και Βασιλειάδη


***Διακηρύσσουν ότι θέλουν αυστηρές ποινές, όμως  δεν μας εξηγούν πως γίνεται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να γλιτώνουν τους -3 βαθμούς

Η λέξη κανονικότητα θα γίνει της… μόδας τις επόμενες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηδη την… σέρβιραν δειλά, δειλά, τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος. Παράλληλα, το ντεσού της… κανονικότητας είναι οι αυστηρές ποινές.
Όμως, τόσο ο Βασιλειάδης, όσο και ο Γραμμένος δεν μας εξηγούν πως είναι δυνατόν η FIFA δήθεν να θέλει αυστηρές ποινές για δηλώσεις και ανακοινώσεις για τη διαιτησία και να μη θέλει «καμπάνες» για επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους! Απάντηση δεν περιμένουμε, εκτός αν η κανονικότητα, μαζί με την «εξυγίανση», γίνουν νούμερα σε κάποια επιθεώρηση, είτε τηλεοπτική, είτε σε θερινό θέατρο.
Επειδή το τελευταίο είναι δύσκολο να συμβεί, τοποθετήσεις περί κανονικότητας συνιστούν παρωδία, που δεν περνά απαρατήρητη από τους φιλάθλους. Στον τελικό είχαμε επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με την αστυνομία στις κερκίδες, εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πόλεμος έγινε και στον εν γένει χώρο του γηπέδου!
Παρόλα αυτά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πέφτουν στα… μαλακά, με… αιχμή τις εκθέσεις των παρατηρητών και της αστυνομίας, καθώς θα τους επιβληθεί πρόστιμο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, το οποίο ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, επειδή θα αποτελέσει και δεδικασμένο. Δεν υπολογίζουν ούτε τη FIFA, καθώς ο Χούμπελ στην επιστολή του για το Grexit ζητεί αυστηρές ποινές.
Αρα, οι Βασιλειάδης και Γραμμένος είναι οι πρώτοι που μιλούν για κανονικότητα. Αρα, εφόσον μιλούν δεν σημαίνει ότι οι φίλαθλοι πρέπει να τους παίρνουν στα σοβαρά. Παράλληλα, δεν θα τους δώσουμε άδικο, αν γελάνε κιόλας. Πάντως, δεν είναι καλό που δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.