Δούλεμα-καρμπόν, όταν η… εξυγίανση πατώνει!


***Πανηγύριζαν για τον τελικό του αίσχους στο Πανθεσσαλιικό, δεν θα έκαναν το ίδιο για το… ρεσιτάλ βίας στο ΟΑΚΑ;

Τόσο πέρσι, μετά τον τελικό της ντροπής στο Πανθεσσαλικό, όσο και φέτος με το διήμερο… σόου της βίας, κοινός παρονομαστής είναι οι… πανηγυρισμοί της ΕΠΟ για πετυχημένη διοργάνωση! Μπορεί οι διοικήσεις να ήταν διαφορετικές, πέρσι η διορισμένη διοικούσα του Δρόσου και φέτος η εκλεγμένη διοίκηση Γραμμένου, όμως «εξυγίανση» έκαναν οι πριν, «εξυγίανση» και οι τωρινοί, άσχετα αν στην πορεία έγιναν όλοι… κωμωδία! Και οι δυο θεώρησαν επιτυχία ότι οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά, αν και τα επεισόδια, τόσο στο Πανθεσσαλικό, όσο και στο ΟΑΚΑ έκαναν τον γύρο του κόσμου και παράλληλα όλη η ελληνική κοινωνία αηδίασε με αυτά που έγιναν από τους οπαδούς των ίδιων ομάδων (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ).
«Η ΠΔΕ της ΕΠΟ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κοινωνία και τις αρχές, όλες τις αρχές, του Βόλου για την υποδοχή ενός αγώνα που τίμησε την πόλη τους και την ξανάδωσε ζωή σε ένα στάδιο που είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί, με ό,τι αυτό σήμαινε. Αισθάνεται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια το προσωπικό της ΕΠΟ που με αυταπάρνηση έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και τον υψηλότερο επαγγελματισμό του για την τελικά επιτυχή διοργάνωση ενός από τους πιο δύσκολους αγώνες», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της διοικούσας του Δρόσου με ημερομηνία 7 Μαϊου 2017. Απλά, θυμηθείτε τι έγινε στο Πανθεσσαλικό!
Μια από τα ίδια και από τον Γραμμένο. Στην Αθήνα είχαμε διήμερο… φεστιβάλ βίας, πολλές καταστροφές μέσα και έξω από το ΟΑΚΑ, μέχρι και σε κυλικείο, κόσμος κινδύνεψε να καεί ζωντανός (σ.σ. περιστατικό με τη φωτιά στο βαν) και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είδε έναν τελικό αντάξιο του θεσμού, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Κερδίσαμε το στοίχημα, ήταν ένας τελικός με κάποια προβλήματα πριν τον αγώνα αλλά κατά τα άλλα αντάξιος του θεσμού. Αντάξιος της μεγάλης ιστορίας των δύο σωματείων, ο κόσμος ευχαριστήθηκε θέαμα. Νομίζω ότι μπορεί να δώσει το μήνυμα για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου μας».