«Οργιο» ατιμωρησίας για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ


***Κατά σύμπτωση δεν είναι η μόνη φορά που η αστυνομία τους γλίτωσε από αφαίρεση βαθμών

Στην… εποχή της «εξυγίανσης» φτάσαμε στο σημείο η αστυνομία να είναι και αθλητικός δικαστής. Οπως προκύπτει από το κατηγορητήριο του τελικού Κυπέλλου δεν αναφέρει τίποτα για τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, άρα η Κυβέρνηση φροντίζει πάντα για τους φίλους της, προκειμένου να μην αποδομηθεί πλήρως το… αφήγημα της «εξυγίανσης». Μπορεί τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, και μάλιστα μπροστά στα μάτια τριών παρατηρητών της FIFA και το κυριότερο όλων των φιλάθλων, να ήταν τουλάχιστον εκατό φορές πιο σοβαρά από αυτά που ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με βάση την έκθεση της αστυνομίας, που σύμφωνα με καταγγελίες των «ερυθρολεύκων» έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, με αφαίρεση βαθμών στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, όμως για τον τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα τη γλιτώσουν μόνο με πρόστιμο. Κατά σύμπτωση δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία, επαναλαμβάνουμε όπως προκύπτει από την κλήση σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, τους γλιτώνει από αφαίρεση τριών βαθμών,  αφού το ίδιο συνέβη:
Α) Και στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Στο μεν παιχνίδι της με τους «ερυθρόλευκους» είχαμε προσωρινή διακοπή, στο δε παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ καθυστέρηση έναρξης.
Β) Στο ίδιο… μήκος κύματος ήταν και η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ, τόσο στα Γιάννινα, όσο και στην Κέρκυρα, όπου είχαν μεταβεί για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας τους. Αρα, οι καταστροφές εντός των γηπέδων των δυο πόλεων προκλήθηκαν από τον… αέρα; Μόνο αυτό δεν μας είπαν, αφού «εξυγίανση» κάνουν, άρα κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να ντρέπονται. Το ίδιο ισχύει και για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα, μετά την οριστική διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, εξαιτίας του τραυματισμού του Γκαρθία από ρολό ταμειακής μηχανής.
Δηλαδή, οι κανονισμοί έγιναν μόνο για να τιμωρείται ο Ολυμπιακός; Όλα αυτά δεν πλήττουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν υπολογίζουν που εκτίθενται μέχρι και στην FIFA που έστειλε τρεις δικούς της παρατηρητές στο Ολυμπιακό Στάδιο;