«Τριγμοί» λόγω Αντωνίου


Δυσφορία υπάρχει σε μερίδα συμβούλων της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες αυτών που είναι στο μπλοκ του νότου (= ΑΕΚ) εξαιτίας των δηλώσεων του α’ αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Στέργιου Αντωνίου, ο οποίος όχι μόνο δεν καταδίκασε την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη αλλά δήλωσε ότι «έχουμε δει πολύ χειρότερα πράγματα», δηλαδή, έμμεσα, δικαιολόγησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Ο Αντωνίου είναι και πρόεδρός της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ όταν ρωτήθηκε «για το συμβάν με τον Σαββίδη», τα έβαλε όλα στον… ανεμιστήρα, καθώς μεταξύ άλλων απάντησε: «Θα αναφερθώ στη γενικότερη κατάσταση. Το ότι ένας παράγοντας περνάει τα όρια και εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι θετικό. Αλλά το έχουμε ξαναδεί σε πολλά γήπεδα. Έχουμε δει πολύ χειρότερα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και κανείς δε θέλει να συνετιστεί».
 «Παρ’ όλα αυτά βλέπετε πως δε κατέληξαν όπως θέλαμε τα πράγματα γιατί κάποιοι δεν θέλουν το ποδόσφαιρο ελεύθερο», δήλωσε αφενός ο Αντωνίου, όμως στην προσπάθειά του να αποποιηθεί των ευθυνών της ΕΠΟ παραδέχθηκε «και μετά που αναλάβαμε εμείς να έχουμε την επιτήρηση από τη FIFA» και πως «η ΕΠΟ στον τομέα της διαιτησίας. Έχει την επιστασία της FIFA. Αλλά και στα δικαστήρια υπάρχουν οι τακτικοί δικαστές δεν υπάρχει δική μας ευθύνη».