Kίνηση ματ από Τζώρτζογλου και αποθέωση Fair Play


www.neakriti.gr


Η Ελλάδα βιώνει ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που κυριαρχούν οι έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μεγαλοπαραγόντων, η διαφθορά, η αναξιοπιστία, οι καταγγελίες για στημένα παιχνίδια και η βία.
Συν τοις άλλοις υπάρχει πάντα έντονη αντιπαλότητα και κόντρες σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στις τοπικές Ενώσεις, με τις γνωστές καταγγελίες και δωροδοκίες παραγόντων και σωματείων.
Εδώ έρχεται η ΕΠΣ Ηρακλείου και ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου για να αποτελέσουν την εξαίρεση και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και πολιτισμού για το πως θα πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο και το πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι παράγοντες που το υπηρετούν...
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κίνηση-ματ και αποθέωση του Fair Play η κίνηση του Νίκου Τζώρτζογλου να μιλήσει δημόσια δια του μικροφώνου με τόσο κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλό του Μανόλη Λημναίο, υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣΗ στις εκλογές που έρχονται τον Ιούνιο, αποκαλώντας τον φίλο και αξιόλογο παράγοντα, με ήθος, μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Ο Νίκος Τζώρτζογλου τον κάλεσε να ανέβει στην πίστα για να κόψουν μαζί την πίτα, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα από τους 500 και πλέον προσκεκλημένους της εκδήλωσης...