Τιμωρία Παπαπέτρου με... άρωμα FIFA KAI UEFA

***Πήρε βαθμό 7.4 και παραμένει εκτός ορισμών. Αιτία αποτελεί η… σφαγή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ 
***Σύμφωνα με πληροφορίες ο Περέιρα φοβάται τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές και οι διαιτητές θα κρίνονται ανάλογα με την απόδοσή τους

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σφίγγει (πάντα σύμφωνα με πληροφορίες) ο κλοιός των FIFA, UEFA προς τον Περέιρα, αφού οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές είναι αυτές που τον επέλεξαν για να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της διαιτησίας, επειδή την περασμένη περίοδο τα είχαν κάνει… μαντάρα οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Τα ίδια γίνονται και φέτος και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πρότεινε να πλαισιωθεί στους ορισμούς από δυο ακόμη ξένους αρχιδιαιτητές. Ουσιαστικά του αφαιρούν τα… πρωτεία στην ΚΕΔ και δείχνουν την έξοδο στους Τριτσώνη, Κουκουλάκη.
Μπορεί οι αλλαγές στην ΚΕΔ να μην έγιναν ακόμη, όμως κάποια στιγμή θα γίνουν, αφού ο Περέιρα δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, επειδή κινδυνεύει η θέση του. Αλλωστε, σε διαφορετική περίπτωση θα εκτεθούν η FIFA και η UEFA.
Μπορεί μέσω των ορισμών να μην βλέπουμε… προκοπή, όμως ο Περέιρα θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα, επειδή παρακολουθείται από το εξωτερικό. Το πρώτο βήμα είναι η αντιμετώπιση των διαιτητών. Εκεί, που σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΕΔ πανηγύριζε, κρίνοντας καλή τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, το ίδιο και τα «παπαγαλάκια» της προπαγάνδας, βλέπουμε ότι ο Αθηναίος διεθνής παραμένει εκτός ορισμών για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική!

Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπαπέτρου πήρε πολύ χαμηλό βαθμό, δηλαδή 7.4, για τη διαιτησία του στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 που σημαίνει ότι έκανε δυο σημαντικά λάθη. Υπενθυμίζουμε πως γράψαμε ότι δεν έδωσε στο κεφαλοκλείδωμα του Βράνιες στον Μποτία στο 18’,  όσο και για το επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη στον Μποτία, πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.  Παρατηρητής του Παπαπέτρου στο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο Δάλλας (Ηπείρου).