Καμαρώνει αντί να ντρέπεται

***Η βαθμολογία αλλοιώθηκε αλλά ο Περέιρα δεν ακούει τις φωνές, ούτε βλέπει τις διαιτητικές «σφαγές» κατά του Ολυμπιακού και δηλώνει ανεξάρτητος
***Ο γραπτός απολογισμός αντί Συνέντευξης Τύπου δείχνει ότι ο επικεφαλής της διαιτησίας αποφεύγει τα δύσκολα, προτιμώντας να… απολογείται εκ τους ασφαλούς!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν και τον πήρε χαμπάρι μέχρι και η Επιτροπή Παρακολούθησης των FIFA, UEFA και του πρότειναν να πλαισιωθεί στην ΚΕΔ από δυο ακόμη ξένους αρχιδιαιτητές, ώστε να φύγουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, αν και λόγω διαιτησίας το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε διεθνώς ρεζίλι, με απόδειξη τα δημοσιεύματα της παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδας insideworldfootball.com, αν και η βαθμολογία της Superleague αλλοιώθηκε εξαιτίας της «καταιγίδας» διαιτητικών φάλτσων κατά του Ολυμπιακού και υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αν και οι δυο δικέφαλοι βρίσκονται στα… χαρακώματα για τις μάχες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο Περέιρα προτιμά να ρίξει τη μπάλα στην… κερκίδα!
Χθες στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναρτήθηκε ένα κείμενο με τον τίτλο οι «180 ημέρες του Vitor Pereira στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ», όπου βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρέπει να βρίσκεται σε άλλη χώρα. Μπορεί να θεωρεί ότι βρίσκεται στην Πορτογαλία και ότι στο πρωτάθλημα παίζει η Μπενφίκα, διότι δεν αγγίζει κανένα από τα προβλήματα της ελληνικής διαιτησίας. Ο Πορτογάλος, νομίζει ότι κάνει απολογισμό της θητείας του, όμως με όσα αναφέρει ακολούθησε την… τακτική «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», ίσως για να γιορτάσει με τον δικό του τρόπο την ημέρα του… Αγίου Βαλεντίνου!

Σε …απολογισμό περίπου 800 λέξεων μόνο 23 αφιερώνει στα άνευ προηγουμένου παράπονα των περισσοτέρων ομάδων για τη διαιτησία. Σχεδόν κάθε εβδομάδα βγαίνουν ανακοινώσεις, ενώ τώρα τελευταία δεν προλαβαίνει να δέχεται επισκέψεις διαμαρτυρομένων και το μόνο που βρήκε να αναφέρει είναι το εξής: «Παρά τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες στη δομή της διαιτησίας, η ΚΕΔ θα εξακολουθήσει να παίρνει αποφάσεις με έναν εντελώς ανεξάρτητο, συνεπή και αμερόληπτο τρόπο».