Ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε δυο ματς στην ίδια έδρα, όχι στο νησί της, ως γηπεδούχος και ως φιλοξενούμενη!

***Δημοσίευμα ιστοσελίδας χαρακτηρίζει... πανηγύρι το πρωτάθλημα!

fileleutheros.net


Τα ευτράπελα και οι «πανηγυριώτικοι» αγώνες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων με μία κατηγορία για όλες τις ομάδες του Νομού μας, συνεχίζονται…
Η ΕΠΣ Κυκλάδων διοργανώνει με διαφορά το χειρότερο πρωτάθλημα στη χώρα, δίχως κανένα ενδιαφέρον, άδειες εξέδρες και μηδέν αξιοπιστία!
Άλλοι όμιλοι ουσιαστικά έχουν τελειώσει από τον Δεκέμβριο –με τις πρώτες στη βαθμολογία ομάδες να κάνουν υποχρεωτική αργία για να περιμένουν τα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή-, άλλοι όμιλοι –καλή ώρα αυτός που μετέχουν οι Παριανές ομάδες- κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση- και γενικά «έχει ο Θεός».
Τα ευτράπελα στον Β’ όμιλο δεν έχουν τελειωμό, αφού έχουμε το τελευταίο διάστημα αγώνες της ίδιας ομάδας με διαφορές λίγων ωρών. Παράδειγμα η φιλότιμη κατά τα άλλα ομάδα της Κύθνου, η οποία ως άλλη ΑΕΛ Καλλονή παίζει τους αγώνες –εντός ή εκτός έδρας- όπου τύχει, καθώς στερείται εγκεκριμένου αγωνιστικού χώρου στο νησί της, αλλά συγχρόνως δίνει μέσα σ’ ένα Σαββατοκύριακο αγώνες επί αγώνων.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο (10-11/2/2018) η ομάδα της Κύθνου ήρθε στο νησί μας, προκειμένου να δώσει έναν αγώνα το Σάββατο, ως γηπεδούχος στην Παροικιά (!) με τον Νηρέα και την άλλη ημέρα να αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΑΟΠ και πάλι στο γήπεδο της Παροικιάς. Όλα φαίνονταν ότι πήγαιναν σύμφωνα με τον «προγραμματισμό» της ΕΠΣΚ, αλλά τα χάλασε ο καιρός.
Έτσι η Κύθνος έπαιξε ένα πρώτο ημίχρονο, Σάββατο βράδυ, με τον Νηρέα, ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχής στο ημίχρονο και έπαιξε τα υπόλοιπα 45 λεπτά την άλλη ημέρα το πρωί! Τα βάσανα όμως για τη συμπαθή ομάδα της Κύθνου δεν τελείωσαν εκεί. Οι παίκτες το μεσημέρι έτρεξαν και έφαγαν στην παραλία της Παροικιάς (για να είναι και κοντά στο γήπεδο…) και μετά, με γρήγορο τροχάδην –για να χωνέψουν κιόλας- πήγαν στο δημοτικό στάδιο Πάρου, για να αγωνιστούν σ’ ένα νέο αγώνα με τον ΑΟΠ! Αν όλα τα παραπάνω δεν αποδεικνύουν τον τίτλο «πρωτάθλημα πανηγύρι», τότε εμείς είμαστε οι υπερβολικοί και η ΕΠΣ Κυκλάδων η σοβαρή διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, οπότε και ζητούμε ταπεινά συγγνώμη!
Ακόμα, αν υπάρχει προηγούμενο σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της χώρας με παρόμοιες αγωνιστικές, καλό θα ήταν η ΕΠΣΚ να μας το πει ή απλά να μας εξηγήσει τους κανονισμούς πρωταθλήματος και τους λόγους της προκήρυξης γι’ αυτά.
Επειδή λοιπόν το ποδόσφαιρο είναι μεράκι και ακόμα, και ο πιο «άρρωστος» οπαδός είναι φίλαθλος, «είμαστε όλοι ΑΠΣ Κύθνος». Υποστηρίζουμε μέχρι τέλους την αγάπη των παιδιών της Κύθνου για το ποδόσφαιρο και θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στην ομάδα τους να δίνουν τους αγώνες του με ίσες ευκαιρίες.
Τέλος, έτσι για την ιστορία, η ηρωική ομάδα της Κύθνου που έπαιζε μπάλα επί 2 μέρες για να αντιμετωπίσει την προχειρότητα της ΕΠΣΚ, έφυγε τελικά μεσάνυχτα Κυριακής από την Πάρο, για Σύρο. Στη Σύρο τα παιδιά της Κύθνου κοιμήθηκαν μέσα στο πλοίο και την άλλη ημέρα, ταξίδεψαν για το νησί τους. Το πόσο αγαπούν αυτά τα παιδιά το ποδόσφαιρο το καταλαβαίνουμε όλοι και κάθε άλλη λέξη περισσεύει…
Δ.Μ.Μ.