Αγνοούνται οι εισαγγελείς του Βασιλειάδη

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού με έγγραφό του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητά την παρουσία εισαγγελικών αρχών σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των ανωτέρω ΠΑΕ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με σκοπό την καταγραφή έκνομων συμπεριφορών και την άσκηση διώξεων κατά τα προβλεπόμενα στο νόμο και τους κανονισμούς της ΕΠΟ και της Super League», ανέφερε το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου. Εκτοτε αγνοείται η τύχη του αιτήματος του υφυπουργού και επειδή την Κυριακή παίζουν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα έχει ενδιαφέρον να υπάρξει ενημέρωση από την ΓΓΑ, έστω και στα φιλικά προσκείμενα σε αυτούς ΜΜΕ που δίνουν όλες τις ειδήσεις, για το αν η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έκανε δεκτό το αίτημά του.
Μπορεί ο Βασιλειάδης να ζήτησε εισαγγελείς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει. Για αίτημα πρόκειται, άρα ενδιαφέρον έχει η εξέλιξη της υπόθεσης. Αλλωστε στον ΠΑΟΚ έδωσαν, τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι αφορμές με επιθέσεις στο πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού. Αρα, στην Τούμπα δεν φτάνει μόνο ένας εισαγγελέας.

Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να μην ανεχθούν τέτοιες καταστάσεις. Όπως, προσφέρουν άψογη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη, έχουν την ίδια απαίτηση οι αντίπαλοι να την ανταποδίδουν. Τα γράφουμε, περί φιλοξενίας και εισαγγελέων, επειδή ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει για ομάδα που μπορεί να ελέγξει τους οπαδούς του.