«Εισβολή» Μελισσανίδη στα αποδυτήρια…

***«Ηρθατε να παίξετε για τον Βορρά. Θα πάτε να σφυράτε για τα τρένα», φέρεται να είπε στους ρέφερι
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια αναπάντεχη επίσκεψη δέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), οι βοηθοί Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας) και ο τέταρτος Αλέξανδρος Τσαμπούρης (Πειραιά) στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0. Μετά τα παράπονα του Δημητριάδη, καθώς αποχωρούσαν από το τερέν, ο ρέφερι του ματς τα άκουσε και από τον Μελισσανίδη, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα εισέβαλε στα αποδυτήρια!
«Θα σας γ…. Ηρθατε να παίξετε για τον Βορρά. Θα πάτε να σφυράτε για τα τρένα», φέρεται να είπε στους ρέφερι ο διοικητής της ΑΕΚ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες. Νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 20’ του αγώνα με την Ξάνθη, η ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, θεωρώντας ότι ο Διαμαντόπουλος δεν καταλόγισε δυο πέναλτι στο 2’ και στο 4’, ενώ (κατά την άποψη πάντα της ΑΕΚ) αν έδινε το πρώτο έπρεπε να αποβάλει τον Μελιόπουλο. Λεπτομέρεια αποτελεί πως η ΑΕΚ ήταν ευνοημένη από το ημίχρονο, καθώς ο Ακρίβος δεν είδε ότι ο Βράνιες ήταν οφσάιντ τόσο στο πρώτο, όσο και στο τρίτο γκολ (5’ και 33’, αντίστοιχα). Επίσης, η επίσκεψη Μελισσανίδη έγινε αφού ήδη η ΑΕΚ προηγούνταν 4-0.
Μια ακόμη λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο Διαμαντόπουλος δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα το παραμικρό για την επίσκεψη του Μελισσανίδη.  Πλέον, τον λόγο έχουν οι αρμόδιοι για να διερευνήσουν το θέμα. Με βάση τον κανονισμό απαγορεύεται επίσκεψη παράγοντα στο αποδυτήρια ομάδων, ειδικά στο ημίχρονο!

«Δύο πέναλτι δεν μας έδωσες», φέρεται να είπε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης στον Διαμαντόπουλο στο ημίχρονο. Ο ρέφερι δεν του απάντησε και δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνα, επειδή θεώρησε πως η διαμαρτυρία ήταν σε κόσμιο ύφος. «Έχεις χάσει δύο πέναλτι αλλά αφού έληξε καλά το ματς είναι όλα καλά», του είπε μετά το τέλος του ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ρέφερι του αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0 αιφνιδιάστηκαν από την επίσκεψη του Μελισσανίδη. Δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα ότι θα πάει. Και πώς να περιμένουν διαμαρτυρίες όταν η γηπεδούχος προηγούνταν ήδη με 4-0, άρα ήλπιζαν να περάσουν απαρατήρητοι. Πάντως, με βάση το ρεπορτάζ, από τον παρατηρητή Μπέγκο (Αργολίδας) τιμωρούνται τόσο ο Διαμαντόπουλος, όσοι και οι δυο βοηθοί.