Ο Γραμμένος που υπόσχεται ισονομία κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ, Τεβεκέλη και Πουρλιοτόπουλο, στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πέλλας – Η… εξυγίανση βγάζει μάτια!

***Ο δε πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ βράβευσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου
***Κατά τα άλλα… εξυγίανση!
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Πέλλας, όπου η… εξυγίανση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος υπόσχεται ισονομία στο ποδόσφαιρο, βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με το σύμβουλο διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη και το υπεύθυνο ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα, όταν οι ενώσεις έχουν εκλογές. Στο ίδιο τραπέζι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης. Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου βράβευσε, πλην των Γραμμένου, Τεβεκέλη, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου.

Συμπέρασμα: Η… εξυγίανση βγάζει μάτια!


Κατά τα άλλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε κατηγορούμενος και τελεί υπό δικαστική ομηρία, δεδομένου ότι η υπόθεση καθυστερεί, μετά από μια τυχαία συνάντηση στο Χίλτον με παράγοντες της ΕΠΟ (που συμμετείχαν Σαρρής, Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Χρ. Σάββα), η οποία μετατράπηκε σε ποινικό αδίκημα και συμπεριλήφθη στη δικογραφία του ποδοσφαίρου.