ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: ΝΔ και …εξυγίανση πάνε μαζί! – Αυτό θα πει πολιτική ομοψυχία

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα η παραπάνω φωτογραφία, από την χθεσινή (23/02) ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, δεν χρειάζεται περισσότερα σχόλια. Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι δίπλα δίπλα κάθονται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, η διοίκηση του οποίου έχει ισχυρή στήριξη από την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας, Θανάσης Καββαδάς. Ορθιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας, Θωμάς Κάρτσακλας. Στον τελευταίο αξίζουν έπαινοι, επειδή στον νομό του κατάφερε να ενώσει τη ΝΔ με την… εξυγίανση και να επιτύχει πολιτική ομοψυχία, καθώς ο κ. Καββαδάς εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του.
Και έζησαν αυτοί καλά, ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία… Αλλωστε, ξεχάστηκε και η καταγγελία του αντιπάλου του Κάρτσακλα, Σπύρου Φωκά για τη διαδικασία των εκλογών (10/07/17), από τις οποίες τον απέκλεισαν, και για τα ποινικά μητρώα: «Είχαμε τις πλέον πρωτόγνωρες, πρωτότυπες και παράνομες διαδικασίες της τελευταίας 30τιας. Θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει ο κάθε υποψήφιος να καταθέτει στη κρίση του ΔΣ. Είναι το ποινικό του μητρώου, μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμπίπτει στα κολλήματα της παραγράφου Α και που επιμελώς παρέλειψε ο κ Κάρτσακλας της παραγράφου Β. Άρα η ερμηνεία γίνεται κατά τον “Καρτσάκλειο νόμο”. Οι υποψηφιότητες κατατίθενται και υπάρχει μια τριμελής επιτροπή που τις κρίνει. Η τριμελής επιτροπή αποτελείται από τον κ Κάρτσακλα, τον κ Κάρτσακλα και κάποιον άλλο κύριο που εκτελεί χρεή γραμματέα του κ Κάρτσακλα. Αυτό ήταν αναμενόμενο από εμάς καθώς ο κ Κάρτσακλας διέδιδε όλο το διάστημα παντού ότι μας αποκλείουν, ότι δεν έχουμε δικαίωμα και να τους τρομοκρατούν αν έρθουν με το μέρος μας, δημιουργώντας συγκεκριμένα προβλήματα. Η επικύρωση γίνεται από το ΔΣ. Στο ΔΣ συμμετείχαν 7 μέλη του κ Κάρτσακλα και 2 της αντιπολίτευσης που έχουν κάνει και συγκεκριμένες ενστάσεις επί της διαδικασίας».
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας είχε απαντήσει: «Αυτά στα καφενεία δηλώσεις για ποινικά μητρώα και τέτοια τα λέει το καταστατικό, τα ποινικά μητρώα δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. για να καλύψουμε τα κολλήματα και τους περιορισμούς υπάρχει υπεύθυνη δήλωση που δηλώνει ο καθένας ότι δεν εμπίπτει στα κολλήματα του παραρτήματος Α του καταστατικού και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Όλα αυτά είναι για εντυπώσεις».