Ετοιμάζουν νέο «κομάντο» στην Τούμπα

Τα δεδομένα είναι τα εξής:
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα που ο πρόεδρός της Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είναι διάδοχος του Πούτιν, δήλωσε επίσης ότι «μόνο εμείς μπορούμε και πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδος στο ποδόσφαιρο», συγκεκριμένα πριν τα Χριστούγεννα που ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος, όπως και ότι «δεν υπάρχει καμιά δύναμη στην Ελλάδα που να αντισταθεί στον ΠΑΟΚ, άλλο πράγμα αν δεν θέλω να τη χρησιμοποιήσω». Να μην ξεχνάμε, επίσης, τη δήλωσή του, πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ, «ο δικός μας Γραμμένος». Να μην ξεχνάμε και ότι ο υιός και μέλος του ΔΣ, Γιώργος Σαββίδης διατυμπάνισε «πρωτάθλημα ή εμείς ή κανείς».
Πρόσφατο είναι και το… παράδειγμα μιας κάκιστης διαιτησίας, του Παπαπέτρου (Αθηνών) στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2. Παράλληλα όλοι οι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι έπαιξαν κόντρα τον Ολυμπιακό, όπως το ίδιο ισχύει και με τον Κομίνη στο ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ. Ασχετα αν οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν, ζήτησαν να μην οριστεί ξανά επειδή έδινε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ώστε να κλείνει τους «ερυθρολεύκους» στην περιοχή τους, ενώ σε τρεις περιπτώσεις χαρίστηκε σε αποβολή του Μάτος.
Ο Ολυμπιακός είχε κόντρα διαιτησία ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, από τον απίθανο, Νεοφυτιάδη, πιο πριν υπήρξε θέμα με τον Τζήλο στο ματς με τον Ατρόμητο που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γίνουν τρεις αναγκαστικές αλλαγές και δεν κράτησε καθυστερήσεις. Όμως, ο Τζήλος ορίστηκε ήδη τέταρτος, δεν τον άφησαν εκτός ούτε για τα μάτια του κόσμου. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ευνοείται σκανδαλωδώς, με απόδειξη τα γκολ του Πέλκα από θέση οφσάιντ και ανύπαρκτα πέναλτι, όταν η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η βαθμολογία αλλοιώθηκε. Όλα αυτά δείχνουν ότι η διαιτησία είναι… ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί (και παράλληλα ΑΕΚ). Όλα αυτά δείχνουν ότι ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Τι θα αλλάξει στην Τούμπα; Δεν θα στείλουν νέο… κομάντο; Για να μην παρεξηγηθούμε η κριτική είναι αγωνιστική και εννοούμε διαιτητή που θα παίξει με φιλοσοφία 80-20 κατά του Ολυμπιακού. Αλλωστε, η ΚΕΔ ορίζει αμέσως (τελευταίο παράδειγμα ο Τζήλος που μετά το Περιστέρι, μπήκε τέταρτος) όσους κάνουν λάθη εναντίον των Πειραιωτών…