Πως η… εξυγίανση έγινε κωμωδία

***Στην διαιτησία υποσχέθηκαν εγκατάσταση του VAR, όμως δεν υλοποίησαν ούτε την απόφαση για επιπρόσθετους ρέφερι


«Προτείναμε ήδη να συμπεριλάβουμε στο πρωτάθλημά σας της Superleague, όπως προείπε ο συνάδελφός μου από τη FIFA (σ.σ. ο Αχαλκάτσι), στο πείραμα της FIFA που αφορά στην τεχνολογία VAR», ανέφερε ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου 2017. Αργότερα ανακάλυψαν ότι στα περισσότερα ελληνικά γήπεδα, με εξαίρεση το Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την εγκατάστασή του, μέχρι που ήρθε η Κυβέρνηση να το υποσχεθεί για του… χρόνου, υπό την προϋπόθεση να ενταχθεί σε πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Όμως, η κωμωδία της… εξυγίανσης συνεχίστηκε και με τους επιπρόσθετους. Αντιγράφουμε μέρος του Δελτίου Τύπου της ΕΠΟ με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2017:
«Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα και οι συνεργάτες του Σταύρος Τριτσώνης και Γιάννης Τσαχειλίδης για θέματα διαιτησίας…
…Τέλος, ο κ. Περέιρα και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ προσανατολίζεται στον ορισμό επιπρόσθετων βοηθών διαιτητών σε αγώνες της Super League, κατέθεσαν τρεις διαφορετικές προτάσεις προς εξέταση και το θέμα θα συζητηθεί και αποφασιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο τoυ συνεταιρισμού».
Ακολούθησε το ΔΣ της Superleague στις 13 Οκτωβρίου 2017. Αντιγράφουμε την υπ’ αριθμόν 4 απόφαση: «Η Superleague θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος».

Μετά… ανακάλυψαν ότι δεν έχουν ενδοεπικοινωνίες… Γελάει ο κόσμος…