Η κοροϊδία για επιπρόσθετους

***Είχαν εξαγγείλει  για τον δεύτερο γύρο, τόσο η ΚΕΔ, όσο και η Superleague!!!

Είχαν εξαγγείλει επιπρόσθετους για τον δεύτερο γύρο, τόσο η ΚΕΔ, όσο και η Superleague, όμως αποδείχθηκε ότι το έκαναν για να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Εκτός αν περιμένουν να περάσει η σειρά των αγώνων Ολυμπιακός-ΑΕΚ για να μας πουν μετά ότι κάνουν …εξυγίανση (της πλάκας) και ότι τάχα λαμβάνουν μέτρα για ισονομία (σ.σ . κι εδώ γελάμε) στη διαιτησία!

Αντιγράφουμε μέρος του Δελτίου Τύπου της ΕΠΟ με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2017:
«Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα και οι συνεργάτες του Σταύρος Τριτσώνης και Γιάννης Τσαχειλίδης για θέματα διαιτησίας…
…Τέλος, ο κ. Περέιρα και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ προσανατολίζεται στον ορισμό επιπρόσθετων βοηθών διαιτητών σε αγώνες της Super League, κατέθεσαν τρεις διαφορετικές προτάσεις προς εξέταση και το θέμα θα συζητηθεί και αποφασιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο τoυ συνεταιρισμού».
Ακολούθησε λοιπόν το ΔΣ της Superleague στις 13 Οκτωβρίου 2017. Αντιγράφουμε την υπ’ αριθμόν 4 απόφαση: «Η Superleague θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος».
Προσέξτε τι μας… γράφουν: Η Λίγκα «θα υποβάλει αίτημα» στο… αίτημα της ΚΕΔ! Γελάει το σύμπαν δηλαδή.
Το θέμα έθιξαν οι διαιτητές στο σεμινάριο της περασμένης Τρίτης, καθώς ούτως άλλως προβλέπονται επιπρόσθετοι στους ημιτελικούς και στον τελικό Κύπελλο, άσχετα αν την προηγούμενη σεζόν, έγινα όλα… μαντάρα! Οι ρέφερι επεσήμαναν ότι δεν υπάρχουν ενδοεπικοινωνίες συμβατές για έξι ρέφερι, παρά μόνον για τέσσερις. Η απάντηση που πήραν: Η ΚΕΔ εισηγήθηκε στην ΕΠΟ ένα μεγάλο ποσό και περιμένει να εγκριθεί, ώστε να αγοραστούν οι ενδοεπικοινωνίες.
Και επειδή όλοι κόπτονται για το καλό της διαιτησίας αλλά κοιτάνε το μέλλον με το VAR, η παρούσα κατάσταση είναι ζοφερή. Οι ενδοιεπικοινωνίες είναι απαρχαιωμένες και τα προβλήματα πολλά.
Όλα αυτά από τις 13 Οκτωβρίου…
Κύριε Βασιλειάδη, αυτά σας τα είπαν οι… εξυγιαντές;