Κανονισμός μόνον για τον Μάτος

Εντάξει δεν είπαμε ότι ο Στυλιαράς ήταν και τέλειος στην Τούμπα. Στο 70’ έκανε ένα σημαντικό λάθος, καθώς δεν απέβαλε τον Μάτος, ο οποίος τράβηξε από πίσω τον Χίλιεμαρκ, όμως δεν είδε ποτέ τη δεύτερη κίτρινη. Με βάση και με το τελευταίο παράδειγμα, δεν θα είμαστε εκτός θέματος αν συμπεράνουμε ότι για τον Βραζιλάνο του ΠΑΟΚ ισχύουν άλλοι κανονισμοί ή ότι έχει βγει «ειδικός» κανονισμός για να μην αποβάλλεται.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ρέφερι «πνίγουν» κάρτα-αποβολή σε βάρος του Βραζιλιάνου. Στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 έπρεπε να «χαιρετίσει» τον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Κομίνης απέδειξε ότι φοβάται. Το ίδιο ισχύει και για τον Αρετόπουλο, όταν ο Μάτος στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 χτύπησε τον Αραούχο.
Ας τα κάνουν για να εκτίθενται όλοι, μαζί και η ΚΕΔ. Οι διαιτητές για να δείχνουν ότι δεν έχουν προσωπικότητα και η ΚΕΔ ότι δεν έχει το σθένος να επιβάλει τιμωρίες. Αλλωστε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και μην νομίσουν ότι οι φίλαθλοι δεν βλέπουν και δεν ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται. Φαίνεται και η κατάντια ορισμένων.
Ο Μπέγκος δεν είχε παραπέμψει τον Αρετόπουλο, να δούμε τι θα κάνει με τον Στυλιαρά. «Εξυγίανση» θα κάνει, ακούγεται μια φωνή από το βάθος.