Μοιάζουν οι ορισμοί των Αρετόπουλου, Παπαδόπουλου

***Η αλλιώς: Πως οι διαιτητές μπαίνουν στην… πρίζα αν δεν νικά η ΑΕΚ!
Όπως δείχνουν τα πράγματα οι αρμόδιοι της διαιτησίας ανακάλυψαν νέο σύστημα τιμωρίας των διαιτητών, κάτι που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο! Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι αν δεν νικά η ΑΕΚ, οι ρέφερι μπαίνουν στην… πρίζα. Τους αναθέτουν πιο δύσκολα παιχνίδια ή τους στέλνουν στον Ολυμπιακό! Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κι όμως γίνονται!
Στις 27 Αυγούστου ο διεθνής Αρετόπουλος (φωτ.) σφύριξε τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-0 και η επόμενη φορά που ορίστηκε ήταν την 1η Οκτωβρίου στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1, όπου δεν καταλόγισε πέναλτι μαρς υπέρ των γηπεδούχων, σε κραυγαλέα περίπτωση που αποκλείεται να μην έχει δει την παράβαση! Μπορεί να τον άφησαν εκτός για έναν περίπου μήνα, όμως τον επιβράβευσαν με τον ορισμό του στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, δείχνοντας ότι τον εμπιστεύονται. Στο ματς του ΟΑΚΑ ο Αρετόπουλος είχε θέματα με τον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς ήταν… χαλαρός με τους παίκτες της ΑΕΚ και αυστηρός με τους φιλοξενούμενους!
Ο Παπαπέτρου σφύριξε Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 2-0, για την 6η αγωνιστική. Για το ματς αυτό τιμωρήθηκε, παρόλα αυτά η ΚΕΔ τον έβαλε στην… πρίζα, καθώς τον έβαλε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1. Για το ματς της Τούμπας, τιμωρήθηκε.
Παρόμοια περίπτωση είναι και ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Σφύριξε Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1, όπου άφησε τους γηπεδούχους με εννέα παίκτες, και τον έβαλαν Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Η …περίπτωσή του μοιάζει με του Αρετόπουλου!