Εκλεισε το μάτι στον Γλύκο!

***Ο Στυλιαράς στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0
***Απόδειξη πόσο πρόχειροι είναι οι ορισμοί και πως δεν ξέρουν τι τους γίνεται
***Στο ματς Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0, ο 41χρονος διαιτητής απέβαλε και λάθος παίκτη και με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη
***Και μόνο για αυτό, δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο ματς Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0, ο 41χρονος διαιτητής απέβαλε λάθος με παίκτη και με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη
Ακατάλληλοι να επιλέγουν και καταγέλαστοι οι ορισμοί τους. Με νοοτροπία που είναι τόσο πρόχειρη, την οποία δεν συναντά κανείς ούτε στις διαιτησίες των τοπικών πρωταθλημάτων αντιμετώπισαν το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ποιος Στυλιαράς για να το σφυρίξει;
Είναι ο ίδιος διαιτητής, ο οποίος στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0 που σημαδεύτηκε από τη διαιτησία του Κύζα, μια διαιτησία που στοίχισε την καριέρα του, που ήταν επιπρόσθετος στην Τούμπα; Ο Στυλιαράς, είναι ο ίδιος διαιτητής, ο οποίος στο 33’ έκλεισε το μάτι στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γλύκο για σωτήρια απόκρουση σε πάσα του Κλωναρίδη που προορίζονταν για τον Μπεργκ αλλά βρήκε πάνω στον Βαρέλα και ο Γλύκος έσωσε την εστία του, καθώς θα γινόταν το 1-1 και άντε μετά να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου; 
Το χαμόγελο και το κλείσιμο του ματιού του Στυλιαρά στον Γλύκο δεν αμφισβητείται, καθώς το «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός και φυσικά πρόκειται για κίνηση που δεν γίνεται κάθε μέρα. Αν υπήρχε σοβαρή ΚΕΔ, ο Στυλιαράς, που τον επανέφεραν παράνομα στους πίνακες πριν ένα χρόνο, καθώς το καλοκαίρι του 2016 δεν είχε αξιολογηθεί, επειδή είχε χαμηλές βαθμολογίες. Όμως, ήταν ρέφερι της… εξυγίανσης!
Ο Στυλιαράς που θα σφυρίξει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι ο ίδιος διαιτητής, ο οποίος στο παιχνίδι Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0 απέβαλε λάθος παίκτη; Στο 39' ο Γιαννούλης του Αστέρα έκανε φάουλ στον Κιβρακίδη του Ατρομήτου, όμως ο Στυλιαράς έβγαλε ανεξήγητη δεύτερη κίτρινη στον Καλτσά. Ακόμη και αν ο Καλτσάς βρήκε τον Κιβρακίδη, το μαρκάρισμα δεν ήταν για κίτρινη.
Αυτοί που ορίζουν έχουν ξεκινήσει κανέναν… διαγωνισμό για να βάζουν τους χειρότερους;

Άλλος παραιτήθηκε

Ο Στυλιαράς δεν ακολούθησε το παράδειγμα του συντοπίτη του Βασίλη Τεροβίτσα (Αιτ/νιας). Στις 03/11/07 σφύριξε Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-1, με το να μην αποβάλει τον Μπερνάρ Κουμορτζί παρά του ότι του έδειξε δύο κίτρινες κάρτες. Η επόμενη κίνηση του Τεροβίτσα ήταν να παραιτηθεί από τους πίνακες. «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από έντιμους και ικανούς ανθρώπους. Ο διαιτητής κ. Τεροβίτσας έχει υπηρετήσει με συνέπεια και σοβαρότητα το χώρο αυτό και κατά γενική ομολογία είναι από τους ικανότερους και πλέον αντικειμενικούς διαιτητές», έγραψε ο Εργοτέλης στην ανακοίνωσή του.

Για το …ρεσιτάλ

Ο Στυλιαράς δεν παραιτείται από τη διαιτησία, παρότι έκανε τον κύκλο του και συνεχίζει τα λάθη του. Μετά το ματς Ατρόμητος-Αστέρας σφύριξε Απόλλων-Λαμία 1-1 και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ανύπαρκτο πέναλτι στο τέλος. «Εργο Πανουργιά (σ.σ. ιδιοκτήτης Λαμίας) είναι η κακή διαιτησία του», έγραψαν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα στην ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας: «Είδαμε με πόση ευκολία ο κακός και πονηρός διαιτητής Στυλιαράς «εκτέλεσε» τον Απόλλωνα». Αποτέλεσμα; Ο Στυλιαράς ορίστηκε 4ος στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ και τώρα στην Τούμπα.

Βοηθός των λαθών

Στα ντέρμπι ορίζονται οι καλύτεροι; Λάθος! Η ΚΕΔ του Περέιρα ορίζει τους χειρότερους! Βοηθός του Στυλιαρά στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα είναι ο Νικολακάκης (Ηρακλείου), κολλητός του Κουκουλάκη. Ηταν με τον Στυλιαρά στο Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-0 και δεν είδαν πέναλτι σε χέρι του Ιωάννου, μετά από σέντρα του Κοροβέση. Επίσης, ο Νικολακάκης ήταν και στο Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 0-0, όπου δεν έδειξε οφσάϊντ στον Μπραντάο και βρέθηκε απέναντι στον Βλαχοδήμο.