Ο Στυλιαράς δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μάτος

***Είχε δίκιο ο Ουζουνίδης που αντέδρασε έντονα, ο οποίος φάνηκε να βρίζει, χωρίς να τον αποβάλουν!!!

SUPERLEAGUE
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας),
Νικολακάκης (Ηρακλείου)
4ος: Κουμπαράκης (Θράκης)
Παρατηρητής: Μπέγκος (Αργολίδας)
Το μεγάλο λάθος του Στυλιαρά (Αιτ/νιας) που όμως δεν επηρέασε το αποτέλεσμα είναι η μη αποβολή του Μάτος στο 70’ που όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχει χάσει τη μπάλα από τον Χίλιεμαρκ και τον κρατάει για να αποτρέψει αντεπίθεση, με το σκορ στο 3-0. Ο Στυλιαράς έδωσε μόνο το φάουλ, ενώ στην φάση θα μπορούσε να τον βοηθήσουν, τόσο ο τέταρτος (Κουμπαράκης), όσο και ο πρώτος βοηθός (Μπαλτάς). Ειχε δίκιο ο Ουζουνίδης που φώναζε, ο οποίος φάνηκε να βρίζει, τον Κουμπαράκη ή τον Μπαλτά, χωρίς να τον αποβάλουν!!!
Αυτό είναι ένα από τα λάθη του Στυλιαρά στον πειθαρχικό έλεγχο, όπου ανέχθηκε αρκετά πράγματα. Αποτέλεσμα το ματς να ξεφύγει στο 79’ και να αποβληθεί ο Μακ που έσπρωξε αντίπαλο ενώ έδωσε κίτρινη στον Βιγιαφάνιες που απώθησε τον Σλοβένο με τον αγκώνα του. Επίσης, σωστό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 66’ και η δεύτερη κίτρινη στον Ινσούα που είχε απλωμένο το χέρι του. Δεν υπάρχει πέναλτι στην πτώση του Πέλκα στο 89’.
Γενικά ο Στυλιαράς είχε ένα εύκολο ματς. Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι; Η διαφορά των δυο ομάδων αποτυπώνεται και στο σκορ. Όμως, είχε και άγχος και για αυτό δεν απέφυγε τόσο το μεγάλο λάθος με τη μη αποβολή του Μάτος, όσα και τα υπόλοιπα μικρολάθη.
ΣΤΑΣΤΙΣΤΙΚΑ
1 Αποβολές 1
1 Πέναλτι 0
2 Κίτρινες 5
20 Φάουλ 21
1 Οφσάιντ 2
1 Κόρνερ 3