Νέα καθυστέρηση-σκάνδαλο στην έκπτωση Κουπτσίδη από το ΔΣ της ΕΠΟ

***Ούτε παραιτείται, παρότι εμπίπτει στο νόμο για τα κωλύματα παραγόντων
Στις 2 Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης παραπέμφθηκε σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, με το υπ' αριθμόν 114 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, για απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008, που σύμφωνα με το βούλευμα είχε ως αποτέλεσμα, το Δημόσιο να ζημιωθεί έως και με ποσό 41.000 ευρώ. Ομως η υπόθεση της έκπτωσής του πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση. Σύμφωνα με το νόμο αυτό έπρεπε να γίνει μετά από 15 μέρες.
Μετά από καιρό, συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός, αφού πρώτα εκτέθηκε μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στον τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, όπου άκουσαν τις μουρμούρες, καθώς πρόκειται για υπόθεση που είχε κυνηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για το θέμα Κουπτσίδη. Πλεον, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε το… μπαλάκι, καθώς παρέλαβε το βούλευμα της υπόθεσης αλλά το έστειλε στον ΓΓΑ, προκειμένου ο κ. Συναδινός να είναι αυτός που θα εκδώσει τη διαπιστωτική πράξη για την έκπτωσή του, τόσο από το ΔΣ της ΕΠΟ, όσο και από την προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών.

Μια υπόθεση που πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση. Οσοι γνωρίζουν καλά την κατάσταση στην ΕΠΟ θεωρούν ότι αυτό έχει να κάνει με τις ισορροπίες στην ομοσπονδία. Ο Κουπτσίδης εξελέγη με το μπλοκ του Βορρά, όμως τον τοποθετούν στον μπλοκ του Νότου, ενώ ο αντικαταστάτης του Γιώργος Πανίδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, φέρεται να ανήκει εκεί που είναι και η ένωσή του. Αρα, το μπλοκ του Βορρά θεωρητικά αποκτά προβάδισμα, εφόσον ο Γραμμένος δεν καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες!