Ποιος Κολίνα; Μόνον ο Βάτσιος!

***Μετά την τιμωρία-χάδι για το πέναλτι-εφεύρεση στο Λαμία-ΑΕΚ 0-1 παίρνει σερί ορισμούς

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Την 4η αγωνιστική της Superleague όλη η Ελλάδα έμαθε ότι στη μεγάλη κατηγορία υπάρχει διαιτητής με το όνομα Βάτσιος, καθώς φρόντισε να γράψει ιστορία. Ο 32χρονος ρέφερι είχε οριστεί να σφυρίξει το ματς Λαμία-ΑΕΚ 0-1. Το θέμα είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Βάτσιος δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του διαιτητή, προτίμησε αυτόν του… εφευρέτη, καθώς στο 80’ ο Λιβάγια βούτηξε εκτός της περιοχής σε μια φάση που δεν ήταν καν φάουλ, καθώς ο Ακόστα καλά καλά δεν τον βρήκε, όμως ο Βάτσιος, ο οποίος ήταν κοντά στην φάση ανακάλυψε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Χριστοδουλόπουλος και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα.
Τέτοια πέναλτι, δηλαδή για …φανταστικά πεσίματα έξω από τη μεγάλη περιοχή, άντε να δίνονται μια φορά στην δεκαετία. Για αυτό και ο Βάτσιος δεν μπορεί να σταθεί ως διαιτητής, καθώς η συγκεκριμένη φάση στο ματς Λαμία-ΑΕΚ 0-1 δεν ξεχνιέται, είναι από αυτές που σημαδεύουν μια καριέρα. Πάντως, να είναι καλά και η ΚΕΔ που φροντίζει να μας θυμίζει τον Βάτσιο!
Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επαναφέρουν τον 31χρονο διαιτητή μετά από την… εξοντωτική ποινή των πέντε αγωνιστικών, που δεν είναι καν χάδι σε σύγκριση με το μέγεθος του λάθους. Και από τότε ο Βάτσιος δεν ορίστηκε μόνο σε μια αγωνιστική! Την 10η μπήκε τέταρτος στο Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα, την 11η σφύριξε ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, την 12η ξανά τέταρτος στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, την 13η τον ξεκούρασαν και την 14η, δηλαδή το Σάββατο θα σφυρίξει ΑΕΛ-Ξάνθη.
Με τέτοια προτίμηση στους ορισμούς, όποιους τους κάνει λογικά θα θεωρεί ότι ο Βάτσιος είναι διάδοχος του Ιταλού, Κολίνα!