Η Κροατία αντίπαλος της Εθνικής στα μπαράζ για ένα εισιτήριο του μουντιάλ

***Ο πρώτος αγώνας στο «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ θα γίνει Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Και τα δυο ματς θα ξεκινήσουν στις 21.45
Μια παλιά γνώριμη της Εθνικής Ανδρών, η Κροατία, θα είναι η αντίπαλός της στα play-offs για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κροατία και η ρεβάνς στην Ελλάδα. 
Ο πρώτος αγώνας στο «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ θα γίνει Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Και τα δυο ματς θα ξεκινήσουν στις 21.45.
Τα άλλα ζευγάρια Βόρεια Ιρλανδία-Ελβετία, Δανία-ΕΪΡΕ και Σουηδία-Ιταλία.
Λίγα λόγια για την αντίπαλο:

Εχασε την πρωτιά, άλλαξε προπονητή και βρέθηκε στα μπαράζ. Η εντός έδρας ισοπαλία με την αδιάφορη Φινλανδία σήμανε συναγερμό και ενόψει του τελευταίου αγώνα με την Ουκρανία στο Κίεβο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νταβόρ Σούκερ, ο γνωστός παλιός παίκτης, άλλαξε προπονητή, αποφασίζοντας την απόλυση του Τσάτσιτς και στο Κίεβο κόουτς ήταν ο 51χρονος Ντάλιτς! Ετσι ήρθε η νίκη στο Κίεβο αλλά και το εισιτήριο για τα μπαράζ. Παρόμοιο σκηνικό, αλλαγή προπονητή μετά το πρώτο ματς και ενόψει τη ρεβάνς, είχαν κάνει και το 2014 αλλά στη διάρκεια των μπαράζ και προκρίθηκαν στο μουντιάλ! Οι Κροάτες δεν έχουν καλή παράδοση απέναντι στην Ελλάδα, καθώς η «Γαλανόλευκη» έχει πετύχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε μόνο μια φορά.