Τι φοβάται ο Γραμμένος και δεν δίνει τις συμβάσεις των Τριτσώνη, Κουκουλάκη;


Ένα… πέπλο μυστηρίου, που θα ζήλευε και η Αγκάθα Κρίστι, καλύπτει τις συμβάσεις των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΚΕΔ. Λες και πρόκειται για μυστικό του κράτους και αρχικά η ΠΔΕ αλλά και τώρα η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ προτιμούν να αιωρούνται καταγγελίες για αμοιβές-μαμούθ παρά να διαφωτίσουν τους ενδιαφερόμενους (σ.σ. ας μην ξεχνάμε και τις καταγγελίες του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου).
Μετά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου σχετικό αίτημα να του δοθούν οι συμβάσεις του διδύμου κατέθεσε και ο Ολυμπιακός. Όμως, όπως ήδη διέρρευσε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δεν αναμένεται να το ικανοποιήσει.
Κατ’ αρχήν ξεπερνάμε τη σύμπτωση ότι το ίδιο έκανε και η ΠΔΕ. Όμως, ο Γραμμένος δεν μπορεί να λειτουργεί σαν τον Δρόσο, καθώς ο πρώτος είναι εκλεγμένος και ο Ολυμπιακός είναι και μέλος της ΕΠΟ. Εκτός αν ο Γραμμένος νομίζει κι αυτός ότι είναι διορισμένος λόγω της ανοιχτής γραμμής με τον Κοντονή, όπως φημολογείται…
Τι φοβάται ο Γραμμένος και δεν ικανοποιεί το αίτημα του Ολυμπιακού;
Για να μην αποκαλυφθεί ότι η FIFA δεν έχει καμία ανάμιξη στην πρόσληψή τους;
Για να μην εξηγηθεί πως είναι δυνατόν, όπως διαρρέει, να έχουν τριετές συμβόλαιο;
Η μήπως δεν έχουν;
Αντίθετα η διοίκηση Γραμμένου (οποία σοβαρότης!) προτιμά να απαντά στον Ολυμπιακό μέσω δημοσιευμάτων. Κατά μια πηγή το δίδυμο της ΚΕΔ έχει  υπογράψει τριετές συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο του 2019, με μηνιαίες αποδοχές 5.000 ευρώ ο καθένας (σ.σ. η καταγγελία του Τζώρτζογλου είναι για πολλά παραπάνω).
Παράλληλα ο Βίτορ Περέιρα παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια, ενώ συνολικά η λειτουργία της ΚΕΔ (στην οποία εργάζονται επίσης οι Καλύβας, Τσαχειλίδης και Βασάρας) κοστίζει μηνιαίως στην ΕΠΟ 50.000 ευρώ.
Αφού τα διαρρέουν γιατί δεν ικανοποιούν το αίτημα του Ολυμπιακού;