Μαρινάκης: «Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα»

***«Περίτρανες είναι οι αποδείξεις ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας σκευωρίας, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε με τη σύμπραξη σημαιοφόρων του κιτρινισμού και για την εκτέλεσή της στρατολόγησε τον πρόθυμο καταχραστή της εξουσίας του, λιμενικό Χριστοφορίδη
Εξω από τα δόντια μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε αποστομωτική απάντηση στους ανυπόστατους ισχυρισμούς του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης τονίζει ότι ο Πάνος Καμμένος έχει εγκλωβιστεί στο αδιέξοδο που ο ίδιος δημιούργησε και τον χαρακτηρίζει πρωταγωνιστή της σκευωρίας που στήθηκε εναντίον του  με τη στρατολόγηση του πρόθυμου καταχραστή της εξουσίας λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη.
«Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη. Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη. Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ» αναφέρεται στην ανακοίνωση και καταλήγει «καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα».
Δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού κύριου Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος στο αδιέξοδο που μόνος του δημιούργησε ο κ. Καμμένος, με τις δόλιες ενέργειές του.
Οι αποκαλύψεις υπήρξαν συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου.
Περίτρανες είναι οι αποδείξεις ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας σκευωρίας, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε με τη σύμπραξη σημαιοφόρων του κιτρινισμού και για την εκτέλεσή της στρατολόγησε τον πρόθυμο καταχραστή της εξουσίας του, λιμενικό Χριστοφορίδη.
Αντλώντας γνώση από τον τρόπο της προσωπικής του λειτουργίας, αποδίδει σε άλλους ό,τι ο ίδιος πράττει. Δολοπλοκεί, απειλεί, συκοφαντεί προκλητικά και υποκρίνεται τον προστάτη της Δικαιοσύνης, την απόπειρα χειραγώγησης του έργου της οποίας, έχει ομολογήσει.
Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη.
Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη.
Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ.
Οι ενέργειές σας αποτελούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας.
Αξιοπιστία πλέον δεν έχετε.

Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα».