Αντεπίθεση Παπακωνσταντίνου στον Γραμμένο: «Τρέχετε πρώτος και θα έρθετε δεύτερος»

Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι «έχει ταυτιστεί με την πολιτεία κ τις προσταγές τους και δεν δύναται πλέον να αντισταθεί», με αφορμή τις πληροφορίες ότι οι ενώσεις θα μετατραπούν σε περιφέρειες, ακολούθησε απάντηση του κ. Γραμμένου και ανταπάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου.
Η απάντηση Γραμμένου: «Υπομονή και κουράγιο, Γιαννάκη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ μεγάλο για εσένα και τα προσόντα σου. Όσο για τη σύσταση των περιφερειακών Ενώσεων, που έχεις στη φαντασία σου, άσε καλύτερα να αντισταθούν αυτοί που μπορούν».
Η νέα δήλωση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου: «Υπομονή & κουράγιο Κε Β. Γραμμένε να πείτε σε αυτους που σας ακολουθούν ως εξυγίαντη αφού ξέχασαν της κολοτουμπες που κάνατε τον τελευταίο χρόνο αφήνοντας πίσω της κορόνες σας στις Γενικές Συνελεύσεις για αύξηση του εκλογικού σώματος  σε 5000 όπως και η κολοτουμπα που κάνατε το 2012 ως παιδί του Σωλήνα των άλλοτε <κραταιών> στην ΕΠΣΜ.
Όντως το ποδόσφαιρο είναι κάτι το πολύ μεγάλο και αυτό φαίνεται ότι ακόμη και ο δικός σας <<Δικαστής >> σας λέει ότι τρέχετε πρώτος και θα έρθετε Δεύτερος.

Όσο για την ταμπακιέρα των Ενώσεων δείχνει την αδυναμία σας να πείτε κάτι το ουσιαστικό, πάντως αυτό που φαντάζομαι είναι οτι ως μεγάλη Ένωση που είστε τι να σας ενδιαφέρουν οι μικρές ενώσεις !!!!»