Μετά τον αποκλεισμό του αντίπαλου συνδυασμού, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν για την τύχη της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

***Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Καββαδάς ο οποίος απουσίαζε από το ΔΣ τι γνώμη έχει για όλα αυτά;
***Στον αέρα οι εκλογές

ΠΗΓΗ: www.prevezaposto.gr

Άσχημη εξέλιξη παίρνουν τα διοικητικά θέματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας.
Οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.
Όπως είναι γνωστό, δύο συνδυασμοί θα διεκδικούσαν τη διοίκηση της ΕΠΣ. Δυστυχώς όμως, για πρώτη φορά στα χρονικά, κατά πλειοψηφία η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ απέκλεισε το δικαίωμα υποψηφιότητας στους αντιπάλους της, δίνοντας τη δική της ερμηνεία στο καταστατικό, θεωρώντας ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να προτείνονται ως αποκλειστικοί εκπρόσωποι των ομάδων.
Έτσι, έκαναν δεκτό μόνο τον Σπύρο Φωκά και η πλευρά του Θωμά Κάρτσακλα απέκλεισε με απόφασή της, όλους τους άλλους υποψηφίους.
Σημειώνουμε ότι το σημερινό (χθεσινό) Δ.Σ. που πήρε αυτή την απόφαση, εκλέχτηκε με άλλο τρόπο και με άλλη ερμηνεία του καταστατικού όπου η κάθε ομάδα μπορούσε να προτείνει όσα άτομα επιθυμούσε.
Πέρα από την αντιδημοκρατικότητα της πράξης αυτής, υπάρχουν σοβαρές νομικές αιτιάσεις που θέτουν εν αμφιβόλω  τη διαδικασία των εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaPosto οι αποκλεισθέντες θα προσφύγουν με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο αρμόδιο δικαστήριο της Πρέβεζας και το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα οι εκλογές και να οριστεί υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Βουλευτής της ΝΔ Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και που στην περίπτωση που συμφωνεί με τις ενέργειες της σημερινής πλειοψηφίας δημιουργείται σοβαρό πολιτικό θέμα με τον αποκλεισμό των αντιπάλων.

Πέραν τούτου, προκαλεί τη νοημοσύνη όλων το γεγονός ότι κάποιοι που εκλέχτηκαν με μη νόμιμο τρόπο στις προηγούμενες εκλογές, να θέλουν σήμερα να κάνουν με άλλο τρόπο τις εκλογές, χωρίς να έχει αλλάξει το καταστατικό.