Τη Δευτέρα η απόφαση για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ! Με… ενισχύσεις από Θεσσαλονίκη η δίκη για την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

ΠΗΓΗ: www.prevezaposto.gr

Η αίτηση αναστολής των εκλογών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας συζητήθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας, όπου αντιπαρατέθηκαν ουσιαστικά η πλευρά του νυν προέδρου Θωμά Κάρτσακλα με την πλευρά του υποψηφίου προέδρου Σπύρου Φωκά, του οποίου οι σύμβουλοι αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία με απόφαση της σημερινής πλειοψηφίας του ΔΣ.
Κάποιοι λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν μόνοι τους εκλογές και όλο αυτό το πρωτοφανές σκηνικό αποκάλυψε ο δικηγόρος της πλευράς Φωκά, Απόστολος Τάσσης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι μέχρι και τη στιγμή της συζήτησης στο δικαστήριο, δεν έχει λάβει γνώση ούτε ο ίδιος ούτε οι υποψήφιοι που αποκλείστηκαν, των απαραίτητων στοιχείων της εκλογικής διαδικασίας.
Από την πλευρά του συνηγόρου της πλευράς Κάρτσακλα, ο δικηγόρος Πρέβεζας Βασίλης Γιάπρος κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση 30 ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής που ζητούν να μην γίνει δεκτή η αναστολή των εκλογών.
Μετά την κατάθεση των μαρτύρων η δικαστής επιφυλάχθηκε για να εκδώσει απόφαση. Όταν εκδοθεί η απόφαση(αναμένεται τη Δευτέρα), το PrevezaPosto θα σας ενημερώσει άμεσα.
Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση είναι ότι υπέρ της πλευράς Κάρτσακλα παραστάθηκαν δύο δικηγόροι από την Θεσσαλονίκη, γεγονός που καταδεικνύει ότι το τοπικό ποδόσφαιρο οδηγείται οριστικά … προς βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να … εξυγιανθεί.

Ναι σε λέω…