Τα δυο «καυτά» θέματα του ΔΣ της Superleague

***Αν υπάρξει νέα συμφωνία για χορηγία θα την τηρήσει ο Σαββίδης;

Όλα δείχνουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα βγουν οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις. Ειδικά ο Ολυμπιακός περιμένει τις εφέσεις για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής για την υπόθεση Μοντέστο αλλά και των τεσσάρων αγωνιστικώς της σκευωρίας με τον Πλατανιά, ενώ παράλληλα εκκρεμεί και η απόφαση της εφέσεων για τον τελικό Κύπελλο (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ).
Ο λόγος είναι ότι η Λίγκα ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα γίνει ΔΣ για την επικύρωση της βαθμολογίας. Αρα, κάτι θα ξέρουν στη διοργανώτρια.
Όμως, τα «καυτά» θέματα είναι δυο. Το πρώτο έχει να κάνει με τη χορηγία του Σαββίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε να καταβάλει 1 εκατ. ευρώ αντί για 2,5 που ήταν η συμφωνία για το πρόσφατο πρωτάθλημα και δίνει 5 εκατ. ευρώ για τα δυο επερχόμενα. Όμως, δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να θέτει τους δικούς του όρους και να μην τηρεί αυτούς του διαγωνισμού, ενώ στην Superleague κάποιοι ανησυχούν ότι δεν θα τηρήσει ούτε τη νέα συμφωνία! Λογικό αφού αυτό έκανε με την προηγούμενη.
Το δεύτερο «καυτό» θέμα έχει σχέση με την Κεντρική Διαχείριση. Το συνδρομητικό πρότεινε μείωση ύψους 10 %, ενώ πιθανόν μπαίνουν στο… ράφι οι αλλαγές για πλέι οφ με πρωταθλητή και μείωση των ομάδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για το ΔΣ:
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 23/06/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
 Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
 1/ Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League και βαθμολογικών πινάκων Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League 2016 – 17.
 2/ Κεντρική Χορηγία.
 3/ FORTHNET – Συζήτηση επί της πρότασής τους & λήψη απόφασης.
 4/ Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
 5/ Κλήρωση Πρωταθλήματος.

 6/ Διάφορα.