Υποβιβάζεται ο Ηρακλής, σώνεται ο Λεβαδειακός - Κίνηση Παναθηναϊκού κατά ΠΑΟΚ

***Η Superleague επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-2017, τόσο για την κανονική διάρκεια, όσο και για τα πλέι οφ
Τέλος ο Ηρακλής, χαμόγελα για τον Λεβαδειακό. Η Superieague επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-2017, τόσο για την κανονική διάρκεια, όσο και για τα πλέι οφ, τοποθετώντας τον Ηρακλή στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου εξαιτίας της μη αδειοδότησής του και ταυτόχρονα έφερε τον Λεβαδειακό μία θέση πιο πάνω, όπερ σημαίνει ότι συνεχίζει στα μεγάλα σαλόνια.
Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο αποτελεί τη μόνη του ελπίδα για να μην υποβιβαστεί. Οι Θεσσαλονικείς ζητούν να μην ισχύσει η ποινή του υποβιβασμού για τη μη αδειοδότηση ομάδων.
Η μοναδική ομάδα που ψήφισε εναντίον του υποβιβασμού του Ηρακλή ήταν ο Παναθηναϊκός.  Επίσης, o ΠΑΟ κατέθεσε ένσταση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ, ζητώντας να αφαιρεθούν οι βαθμοί τόσο από τους ίδιους, όσο και από τον ΠΑΟΚ από την επόμενη χρονιά, όμως το αίτημα απορρίφθηκε.

Η επικύρωση της βαθμολογίας πέρασε με ψήφους 13-2 (Ηρακλής, ΠΑΟ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΕΚ, Παναιτωλικός και Ατρόμητος ψήφισαν κατά του Ηρακλή σεβόμενοι μεν την απόφαση της Λίγκας αλλά τόνισαν ότι επιθυμούν να κριθεί το ζήτημα στα δικαστήρια.